Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Miércoles, 17 de febrero de 2016 | Leída 96 veces
COMARCA

Nova edició de la campanya Els Sabors de l'Horta del Baix Llobregat

Guardar en Mis Noticias.

Als 33 restaurants de la temporada anterior d'aquesta acció gastronòmica s’incorporen nou restaurants més de la comarca

[Img #10752]Un any més, el Producte Fresc del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i els restauradors de qualitat del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2016, l’acció gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del territori.

 

Als 33 restaurants de la temporada anterior s’incorporen nou més distribuïts per tota la comarca, comptant ja amb un total de 42 restaurants que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu Producte FRESC del Parc Agrari que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

 

Els Sabors de l'Horta és la millor manera de descobrir la qualitat gastronòmica de la comarca. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se suma les cireres del Baix, els calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l'àmbit del Parc Agrari. Destacats restauradors de la comarca, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes.

 

I per guiar amb més claredat al ciutadà o turista, el nou fulletó-guia, el sorteig de Sabors de l’Horta i la nova web www.productefresc.cat, fa que qualsevol tingui la informació necessària i clara de com gaudir i trobar el producte i dels restaurants que el cuinen, ja sigui amb un estil més tradicional o amb la cuina més creativa.

 

Tanmateix, i aprofitant que Catalunya va rebre el títol de Regió Europea de la Gastronomia (CREG’16), acció a la qual s'ha adherit el col·lectiu Sabors de l’Horta, es portaran a terme un seguit d’accions vinculades al producte local.

 

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress