Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Viernes, 10 de febrero de 2017 | Leída 31 veces
COMARCA

Nous restauradors se sumen a l'acció gastronòmica 'Els Sabors de l'Horta'

Guardar en Mis Noticias.

Un total de 46 establiments tornaran a oferir durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l'àmbit del Parc Agrari

[Img #14313]

 

El Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i els restauradors de qualitat de la comarca tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2017, l’acció gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del territori.

 

Als restaurants de la temporada anterior, s’incorporen cinc més de Sant Boi, Gavà, Sant Joan Despí i El Prat, comptant ja amb un total de 46 establiments que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu Producte FRESC del Parc Agrari”que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

 

Els Sabors de l'Horta és una bona manera de descobrir la qualitat gastronòmica de la comarca. A un dels productes emblemàtics del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se sumen les cireres del Baix, els calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l'àmbit del Parc Agrari. "Destacats restauradors de la comarca, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes", asseguren des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

 

Com a novetat destaca el nou fulletó-guia del Col·lectiu Sabors Horta del Baix Llobregat, que disposarà de la imatge de cadascun dels xefs i que es podrà trobar a cadascun dels restaurants participants, oficines de turisme, fires, biblioteques i mercats de pagès. Tanmateix, es realitzaran durant l’any tres sortejos on els premis seran menús de dinars o sopars per a 2 persones centrats en els productes Carxofa Prat, cireres i productes de la tardor, segons temporada. A més, la nova web www.productefresc.cat informarà als usuaris de com gaudir tant del producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, com dels restaurants on anar a degustar-los.

 

 

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress