Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Miércoles, 8 de marzo de 2017 | Leída 12 veces
L'HOSPITALET

L'Ajuntament reurbanitza i millora l'accessibilitat a la plaça de la Bòbila

Amb els treballs d’impermeabilització de la coberta de l’aparcament subterrani, ubicat en la confluència amb l’avinguda de Severo Ochoa

[Img #14651]L'Ajuntament està a punt de finalitzar els treballs d’impermeabilització de la coberta de l’aparcament subterrani de la plaça de la Bòbila, ubicat en la confluència amb l’avinguda de Severo Ochoa, unes obres que han servit també per reurbanitzar la superfície d’aquest espai del sud de la plaça amb la millor de l'accessibilitat i l’ordenació de noves rampes on abans hi havia escales.

 

L’alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha visitat avui les obres que es realitzen a aquest espai al barri de Pubilla Cases, amb molta afluència veïnal, ja que hi ha diferents equipaments, com el Centre Cultural la Bòbila. "La reforma farà tota aquesta plaça més accessible per al passeig”, ha dit.
 
 
Els treballs, que es van iniciar el passat mes de novembre, han permès d’impermeabilitzar la coberta del pàrquing ubicat sota la plaça i tornar a pavimentar la superfície amb panot. Al mateix temps, s’ha aprofitat l’obra per millorar l’accessibilitat a l’àrea afectada, amb unes rampes noves que faciliten la mobilitat dels vianants entre els diferents desnivells de la plaça.
 

L’actuació també han inclòs l’arbrat, amb la plantació d’exemplars nous i la trasplantació d’arbres ja existents en aquest espai a escocells nous, i en la xarxa de clavegueram, s’han substituït totes les reixes interceptores contínues per arquetes sifòniques, que eviten les males olors.
 
Les obres, amb un pressupost d’adjudicació de 105.748 euros, són finançades per l’Ajuntament (urbanització de l’espai públic) i la comunitat de propietaris de l’aparcament privat (obres d’impermeabilització).
 
El projecte ha suposat la reurbanització de 746 metres quadrats de superfície de la zona sud de la plaça, entre l’avinguda de Severo Ochoa i el carrer de la Maladeta, 352 metres quadrats dels quals són de l’àmbit de la coberta de l’aparcament subterrani.

¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress