Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Viernes, 15 de septiembre de 2017 | Leída 16 veces
CULTURA I OCI

Gastronomia i ciència a la FESTOM de Castelldefels

Guardar en Mis Noticias.

Amb ‘showcookings', tallers, mostres, concursos, tastos, xerrades, fira de productors locals i música

[Img #16510]Promocionar la biodiversitat gastronòmica i agrícola catalana. Amb aquest objectiu, gastronomia i ciència s'alien aquest dissabte, 16 de setembre, a la FESTOM, que tindrà lloc a la a l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB), al campus de la UPC a Castelldefels.

Es tracta d'una jornada lúdica i divulgativa que neix amb la finalitat de transferir a la societat la recerca que s'ha dut a terme a través del projecte europeu d'investigació TRADITOM, que vol impulsar el cultiu i la conservació de les varietats tradicionals de tomàquet a Europa i la diversitat gastronòmica que porten associada.

 

Entre altres propostes, la FESTOM anima a descobrir varietats de tomàquet tradicionals seleccionats dins el projecte europeu TRADITOM. Varietats de totes mides, formes i colors; des de la Península Ibèrica fins a Grècia.

 

La jornada integra showcookings, tallers, mostres, concursos, tastos, xerrades, fira de productors locals, música i molt més.

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress