Estigues ben informat de tot el que passa a casa nostra
Lunes, 20 de noviembre de 2017
Última actualización: 17:31
Secciones
Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Martes, 26 de septiembre de 2017 | Leída 138 veces
CASTELLDEFELS

La 29a edició de la Mostra de Cuina arriba amb les millors propostes gastronòmiques

Guardar en Mis Noticias.

Un total de 32 establiments participaran aquest any a la Mostra, que estarà oberta al públic aquest dissabte de 12 a 23 hores al parc de la Muntanyeta

[Img #16635]

 

Castelldefels celebra aquest dissabte, 30 de setembre, a les 12 hores, la 29a edició de la Mostra de Cuina, referent gastronòmic de la comarca i trobada anual dels principals restauradors. Un total de 32 establiments participaran aquest any a la Mostra, que estarà oberta al públic de 12 a 23 hores al parc de la Muntanyeta.

 

Organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, la XXIX Mostra de Cuina de Castelldefels comptarà també amb animació durant tot el dia, com concerts, sessió de DJ o tallers de cuina. La inauguració oficial serà a les 13 hores i comptarà, com ja ve sent habitual, amb la participació de l'alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, la regidora de Turisme, Comerç i Hostaleria, Ana Quesada, i el President del Gremi d'Hostaleria, Manuel Ángel Ortiz.

 

El preu dels tiquets és de 3 euros per als plats de menjar, 2 euros per a les postres, 1 euro per a les begudes i cafès i 4 euros per als còctels, copes i mojitos.

 

PROGRAMA XXIX MOSTRA DE CUINA DE CASTELLDEFELS

12 h Obertura de portes

13 h Inauguració oficial de la Mostra de Cuina

17 h Sessió de DJ Kenny

17.15 i 18.30 h Tallers de cuina organitzats per l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels

19 h Concert de versions pop a càrrec de Lydia Ruiz

21 h Concert de Neon Hits

23 h Tancament de la Mostra de Cuina

 

ESTABLIMENTS I PLATS PARTICIPANTS A LA MOSTRA

• BEACH CLUB EL PÈNDUL

Broqueta de llagostins embolicats amb fideus kataifi i emulsió de romesco

• BERRI GASTROBAR

Mollete de calamars amb mahonesa de chipotles

• CAN MASSÍS RESTAURANT

Melós de vedella, cremós de tubercles i salsa de vi negre

• CHECHE RESTAURANT

Croquetes d'arròs negre amb allioli i gambes

• CHIRINGUITO ANANDA

Hamburguesa de vedella amb salsa suau de mostassa i mel

• ESCOLA D'HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS

Tacos de cochinita pibil

• GALIOT

Con ibèric

• GRANHOTEL REY DON JAIME-HOTEL PLAYAFELS-HOTEL CIUDAD DE CASTELLDEFELS (GRUP SOTERAS)

Cigrons amb bacallà estil “Can Soteras” amb espinacs a la catalana

• LA CANIJA

Sakoti de txangurro amb cremós de ceps

• RESTAURANT ANDALUCÍA

Caneló de pollastre de corral amb salsa de foie i bolets

• RESTAURANT BAR BALANDRO

Pernilet de pollastre de corral amb salsa d'ametlles torrades amb un llit de verdures

• RESTAURANT DELEITE

Braves de cachelo gallec al bon Ribeiro

• RESTAURANT EL ELEFANTE

Nasi Goreng

• RESTAURANT EL SITIO
Fideuada de cabell d'àngel

• RESTAURANT FETÉN

Hamburguesa Red Italy amb mozarella i pesto

• RESTAURANT KETXE – LIZARRAN

Pintxo de filet de porc al cafè de París

• RESTAURANT LA CANASTA

Cebiche de corbina marinada amb cítrics al perfum de coriandre

• RESTAURANT PIZZERIA MONTEVIDEO.COM

Pizza a la pala

• RESTAURANT SOLRAIG

Daurada a la brasa amb oli d'all i bitxo

• RESTAURANT SUSHI CHEF

Sushi variat

• RESTAURANT WOK CHEF

Fideus xinesos.

• SUPERMERCATS DE LA CARN PIC

Tira de rostit, vacío i botifarra criolla

• TIBU-RON BEACH CLUB

Arròs de marisc Tibu-Ron

• TÍO BIGOTES PIZZERÍA Y EMPANADAS

Pizza i empanades argentines

• BON-FI / FREDDY

Gintònic

• CANYARS PASTISSSERS

Mousse de pinya colada amb gelée de poma flamejada amb rom i bescuit de coco (sense gluten)

• CHIRINGUITO TIBU-RON

Mojito Tibu-Ron

• CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE

Copes i xopets

• CREPES CREPIOTE

Crep Bretó Francès

• ESCOLA D'HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS

Granissat de margarida

• FRUTAS ANTONIO

Fruita fresca

• HOLA OLA PLAYA

Creps de nata, xocolata i canyella

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress