Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Jueves, 26 de octubre de 2017 | Leída 23 veces
L'HOSPITALET

Nova edició de la ruta gastronòmica 'A la tardor, platillos!'

Guardar en Mis Noticias.

Hi participen vint restaurants i tres cocteleries amb platillos i còctels al preu de 4 euros

[Img #17076]

 

El tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Comerç i Drets dels Consumidors, M. Ángeles Sariñena, han presentat avui la quarta edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, que se celebra del 2 al 26 de novembre, en què participen vint restaurants de la ciutat que ofereixen platillos al preu de quatre euros, acompanyats d’una consumició. Tres cocteleries de la ciutat  tornen a incorporar-se al programa oferint còctels especials per degustar abans o després de la ruta gastronòmica.
 
L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina del jurat, i amb el gerent del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de l’Hospitalet, Ángel Ruiz.
 
Els vint establiments participants concursaran per obtenir premis als platillos més creatiu, més saborós i de qualitat gastronòmica, triats per un  jurat  especialista, que compta en aquesta edició amb la restauradora i xef Ada Parellada com a padrina,  i el Platillo de l’Hospitalet, que s’atorga per votació ciutadana. Entre les cocteleries participants també hi haurà un premi al Còctel de l’Hospitalet.
 
Els ciutadans i les ciutadanes podran votar pel Platillo de l’Hospitalet, aquell que més els agradi,  i  optar  a  cinc premis:  una nit  d’hotel amb esmorzar a càrrec dels hotels Porta Fira, del Fira Congrés i de l’SB Plaza Europa, i menús degustació al restaurant Bouquet de l’Hotel Hesperia Tower i al Centre de Formació d’Hostaleria municipal, tots dos per a dues persones.
 
A la tardor, platillos! pretén  donar un impuls a la gastronomia local —en aquesta ocasió amb els platillos com a protagonistes—, com un eix destacat en el desenvolupament econòmic de la ciutat, ja que la restauració té un pes important en l’economia local i en el foment de l’ocupació i de l’activitat emprenedora.
 
Se suma a altres projectes relacionats amb la promoció i la dinamització de la gastronomia local, com són les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes, coincidint amb la Festa Major, i compta amb la participació de cuiners, experts en gastronomia, professors i alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament.
 

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2017 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress