Estigues ben informat de tot el que passa a casa nostra
Sábado, 24 de febrero de 2018
Última actualización: Viernes, 23 de febrero de 2018 12:32
Secciones
Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Jueves, 23 de noviembre de 2017 | Leída 23 veces
CASTELLDEFELS

Fermí Puig participarà a les XIV Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat

Guardar en Mis Noticias.

La tradicional cita gastronòmica se celebra el proper 27 de novembre amb un sopar al Gran Hotel Rey Don Jaime

[Img #17445]Tornen a Castelldefels les Trobades Gastronòmiques del Baix Llobregat. La tradicional cita culinària, organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, arriba a la catorzena edició i tindrà lloc el dilluns, 27 de novembre (20 h.), a l'Hotel Rey Don Jaime. L'esdeveniment integra a més el sopar anual de clausura de les activitats del Gremi.

“Aquest esdeveniment és un bon moment per fer balanç de les activitats de l'any i un punt de trobada per a tot el sector de la gastronomia, per intercanviar idees i fer propostes",  assegura el president del Gremi, Manuel Ángel Ortiz.
 

El convidat per a la conferència d'enguany és el cuiner Fermí Puig, un dels més importants de Catalunya. Ell era el responsable del Drolma, a l'Hotel Majestic, on va obtenir una estrella Michelin. Quan el restaurant del Majestic va tancar, va crear un nou establiment, diferent i més senzill, que continués oferint qualitat però a preus més assequibles.

 

El seu nou restaurant, situat al número 175 del carrer Balmes i,que porta el mateix nom del cuiner, aposta per un estil de cuina catalana amb alguna concessió cap a d'altres països. La carta ofereix receptes recuperades d'altres establiments en els que Puig havia treballat.

 

El seus plats varien cada setmana amb productes de mercat i de proximitat. Entre les seves receptes destaca l'amanida d'ànec, els ous amb salsa de safrà, el salmó fumat, el brick de gambes, el caneló d'alvocat amb cranc, la sèpia amb mandonguilles o el llobarro salvatge amb puré de coliflor i tòfona.

 

 

 

 

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2018 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress