Estigues ben informat de tot el que passa a casa nostra
Domingo, 21 de enero de 2018
Última actualización: Viernes, 19 de enero de 2018 12:10
Secciones
Aviso sobre el Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del lector y ofrecer contenidos de interés. Si continúa navegando entendemos que usted acepta nuestra política de cookies. Ver nuestra Política de Privacidad y Cookies
Jueves, 23 de noviembre de 2017 | Leída 30 veces
CASTELLDEFELS

La remodelació de l'avinguda de la Pineda donarà prioritat a vianants i bicicletes

Guardar en Mis Noticias.

El projecte comporta la retirada d'un carril de circulació per a vehicles de motor, en sentit mar, en el tram entre l'avinguda Constitució i el passeig del Pitort

[Img #17446]Amb l'objectiu d'apropar el projecte a la ciutadania i recollir les impressions de veïns i veïnes de la ciutat, l'Ajuntament de Castelldefels realitza avui, a les 19 h., a la sala d'actes del CAP Can Bou, una presentació del projecte de reurbanització de l'avinguda de la Pineda.

 

L'actuació es planteja amb l'objectiu d'aconseguir un repartiment equilibrat de l'espai, entre els diferents usuaris de l'avinguda, donant prioritat als vianants i a la bicicleta. El projecte comporta la retirada d'un carril de circulació per a vehicles de motor, en sentit mar, en el tram entre l'avinguda Constitució i el passeig del Pitort. A partir del passeig Pitort es manté el doble sentit de circulació.

 

L'actuació comporta també implantar un carril per a bicicletes segregat i de doble sentit al llarg de tot el tram a reurbanitzar, sent aquest un aspecte primordial de l'actuació a desenvolupar. Per últim, l'actuació planteja la reconstrucció de les voreres existents, donant un nou caràcter a l'avinguda i posant com a prioritat el vianant.

 

"La reurbanització de l'avinguda de la Pineda es concep de forma que la definició formal de la mateixa permeti transformar una avinguda principalment viària i urbana en un nou 'riu' de comunicació per a vianants i bicicletes que comuniqui el nucli més cèntric del municipi amb l'accés al mar i a les platges del municipi", asseguren fonts municipals.

 

És per això que es planteja un paviment continu asfàltic que en determinats punts, conflueix amb trames urbanes de peces discontínues que intenten entrar sense èxit en aquest 'riu' en que és converteix l'avinguda.

 

Destaca també la transformació de la rotonda de la rambla de Marisol, on la reconfiguració de l'espai permet aconseguir un 'pont' que uneix els dos costats inconnexos del parc de la Corredora, actualment dividits per aquesta traça viària que actualment és l'avinguda.

Acceda para comentar como usuario Acceda para comentar como usuario
¡Deje su comentario!
Normas de Participación
Esta es la opinión de los lectores, no la nuestra.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
www.elfar.cat • Términos de usoPolítica de PrivacidadMapa del sitio
© 2018 • Todos los derechos reservados
Powered by FolioePress