L'HOSPITALET
Alumnes de l’Escola de Bàrmans fan pràctiques en cocteleries i hotels
L’any 2018 es va assolir el 70% d’inserció laboral i educativa dels participants
![[Img #26536]](https://elfar.cat/upload/images/07_2019/3595_barmans.jpg)
Alumnes de l’Escola de Bàrmans del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet realitzen aquest estiu el seu període de pràctiques a diferents cocteleries i hotels de l’Hospitalet —Mary Pickford, El Viejo Piano i Renaissance Fira Hotel— i de Barcelona —Dry Martini, Duquesa de Cardona i Le Meridien.
L’Escola de Bàrmans és un projecte d’orientació, formació i inserció laboral per a joves entre 16 i 29 anys de l’Hospitalet, beneficiaris de Garantia Juvenil. El seu objectiu és millorar la qualificació professional d’aquests joves, afavorir la seva incorporació al mercat laboral i incentivar el retorn al sistema educatiu d’aquells que volen continuar formant-se. L’any passat es va obtenir un 70% d’inserció laboral i educativa.
El projecte inclou un itinerari formatiu de 400 hores per conèixer les tècniques del cambrer especialitzat en cocteleria i 100 hores de pràctiques en empresa, que permeten els joves entrar en contacte amb la realitat del món laboral, completar la seva formació en un entorn de treball real i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs.
Per fer-ho possible, l’Escola compta amb la col·laboració de diferents cocteleries i hotels de L’Hospitalet i de Barcelona que, per mitjà d’un conveni, garanteix l’assistència d’un professional com a tutor de l’alumne.
El projecte Escola de Bàrmans, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, arriba enguany a la tercera edició i forma part de les activitats que promou el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet, com un projecte singular en una especialitat professional de prestigi i qualitat, com és la cocteleria dintre del sector de l’hostaleria, un dels més dinàmics a la ciutat.
![[Img #26536]](https://elfar.cat/upload/images/07_2019/3595_barmans.jpg)
Alumnes de l’Escola de Bàrmans del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet realitzen aquest estiu el seu període de pràctiques a diferents cocteleries i hotels de l’Hospitalet —Mary Pickford, El Viejo Piano i Renaissance Fira Hotel— i de Barcelona —Dry Martini, Duquesa de Cardona i Le Meridien.
L’Escola de Bàrmans és un projecte d’orientació, formació i inserció laboral per a joves entre 16 i 29 anys de l’Hospitalet, beneficiaris de Garantia Juvenil. El seu objectiu és millorar la qualificació professional d’aquests joves, afavorir la seva incorporació al mercat laboral i incentivar el retorn al sistema educatiu d’aquells que volen continuar formant-se. L’any passat es va obtenir un 70% d’inserció laboral i educativa.
El projecte inclou un itinerari formatiu de 400 hores per conèixer les tècniques del cambrer especialitzat en cocteleria i 100 hores de pràctiques en empresa, que permeten els joves entrar en contacte amb la realitat del món laboral, completar la seva formació en un entorn de treball real i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs.
Per fer-ho possible, l’Escola compta amb la col·laboració de diferents cocteleries i hotels de L’Hospitalet i de Barcelona que, per mitjà d’un conveni, garanteix l’assistència d’un professional com a tutor de l’alumne.
El projecte Escola de Bàrmans, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, arriba enguany a la tercera edició i forma part de les activitats que promou el Centre de Formació d’Hostaleria de l’Hospitalet, com un projecte singular en una especialitat professional de prestigi i qualitat, com és la cocteleria dintre del sector de l’hostaleria, un dels més dinàmics a la ciutat.




Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.1