SANT JOAN DESPÍ
L'Espai gastronòmic Foodieslab comença nova temporada
Aquesta aula d'aprenentatge i formació culinària ofereix un ampli ventall d'opcions adreçades a tots els públics
![[Img #27239]](https://elfar.cat/upload/images/10_2019/1528_a.jpg)
L'Espai gastronòmic Foodieslab del Mercat Municipal del Centre, a Sant Joan Despí, ha endegat una nova temporada de tallers on es pot aprendre els secrets de la bona cuina i conèixer noves tendències en el món de la gastronomia. Des del mes d'octubre fins al desembre el Foodieslab ha programat una quinzena de tallers oberts a tota la població, amb dues hores de durada i a càrrec de destacats restauradors. El preu de cada taller és de 12 euros.
El Foodieslab ofereix a l'octubre tallers de tapes vegetarianes, coques salades i dolces, arrossos i, coincidint amb la setmana de la Castanyada, un taller de panellets i castanyes. Al novembre es podrà aprendre a elaborar plats de la cuina grega, receptes de bacallà, de dolços del món, tapes asiàtiques, plats de cullera o berenars saludables. I també es podrà saber com treure el màxim profit dels aliments. I al desembre es faran els dos últims tallers de la temporada: aperitius d'alta cuina i receptes per al menú de Nadal.
El Foodieslab és una aula d'aprenentatge i formació ubicada al Mercat del Centre i dotada d'una zona per cuinar i d'una gran taula que facilita la proximitat i la participació de les persones que fan els tallers.
L'Espai gastronòmic Foodieslab del Mercat Municipal del Centre, a Sant Joan Despí, ha endegat una nova temporada de tallers on es pot aprendre els secrets de la bona cuina i conèixer noves tendències en el món de la gastronomia. Des del mes d'octubre fins al desembre el Foodieslab ha programat una quinzena de tallers oberts a tota la població, amb dues hores de durada i a càrrec de destacats restauradors. El preu de cada taller és de 12 euros.
El Foodieslab ofereix a l'octubre tallers de tapes vegetarianes, coques salades i dolces, arrossos i, coincidint amb la setmana de la Castanyada, un taller de panellets i castanyes. Al novembre es podrà aprendre a elaborar plats de la cuina grega, receptes de bacallà, de dolços del món, tapes asiàtiques, plats de cullera o berenars saludables. I també es podrà saber com treure el màxim profit dels aliments. I al desembre es faran els dos últims tallers de la temporada: aperitius d'alta cuina i receptes per al menú de Nadal.
El Foodieslab és una aula d'aprenentatge i formació ubicada al Mercat del Centre i dotada d'una zona per cuinar i d'una gran taula que facilita la proximitat i la participació de les persones que fan els tallers.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.169