COMARCA
Últims dies d’inscripcions obertes per participar a ‘Benvinguts a Pagès’
Torna al Baix Llobregat els dies 1 i 2 de juny
![[Img #24381]](https://elfar.cat/upload/images/03_2019/4775_pages.jpg)
L’experiència Benvinguts a Pagès torna a Catalunya el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i també ho farà al Baix Llobregat. La gran festa de la pagesia catalana manté les inscripcions obertes per a les explotacions agrÃcoles, ramaderes i pesqueres, els restaurants, els allotjaments i les activitats complementà ries que participaran del projecte.
Â
Les inscripcions, que es poden fer a través de la pà gina web www.benvingutsapages.cat, es tancaran el proper dilluns 18 de març en una iniciativa que s’ha consolidat i suma més de 55.000 visitants en les tres edicions anteriors. Tots els agents interessats es poden inscriure de manera gratuïta a partir de les opcions Sóc pagès/a, Sóc restaurador/a, Tinc un allotjament i Activitat complementà ria introduint les dades per formar part de l’oferta de Benvinguts a Pagès.
Â
El cap de setmana de portes obertes de la pagesia catalana s’ha convertit en una proposta de paÃs que arriba a totes les comarques i permet conèixer l’origen dels productes alimentaris que es consumeixen dià riament, facilita un contacte proper amb els pagesos, ofereix l’oportunitat d’omplir el rebost, desestacionalitza el turisme i potencia el redescobriment del territori.
Â
L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges i explotacions agrÃcoles, ramaderes i pesqueres del paÃs i s’articula com una proposta lúdica que compta amb la participació de restaurants, amb el menú Benvinguts a Pagès elaborat amb productes de proximitat, d’allotjaments i de nombroses activitats complementà ries.
Â
Les visites, que no cal reservar amb anterioritat, es completen amb tastos de productes i l’oportunitat d’omplir el rebost en una experiència única en què consumidors i pagesos d’arreu del paÃs estableixen una relació directa. El públic podrà escollir un ampli ventall de visites a granges i pagesos a través d’una oferta de productes del territori i de temporada d’horta, fruita, verdura, là ctics, cereals, carn, peix, oli, mel, cereals, etc. En l’edició de l’any passat es van programar prop de 900 activitats durant tot el cap de setmana de portes obertes de la pagesia catalana.
Â
Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, en una actuació coordinada del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, i de l’Agència Catalana de Turisme. Hi col·laboren la Fundació AlÃcia, els Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme aixà com nombroses entitats i associacions del sector d’arreu de Catalunya.
L’experiència Benvinguts a Pagès torna a Catalunya el cap de setmana de l’1 i 2 de juny i també ho farà al Baix Llobregat. La gran festa de la pagesia catalana manté les inscripcions obertes per a les explotacions agrÃcoles, ramaderes i pesqueres, els restaurants, els allotjaments i les activitats complementà ries que participaran del projecte.
Â
Les inscripcions, que es poden fer a través de la pà gina web www.benvingutsapages.cat, es tancaran el proper dilluns 18 de març en una iniciativa que s’ha consolidat i suma més de 55.000 visitants en les tres edicions anteriors. Tots els agents interessats es poden inscriure de manera gratuïta a partir de les opcions Sóc pagès/a, Sóc restaurador/a, Tinc un allotjament i Activitat complementà ria introduint les dades per formar part de l’oferta de Benvinguts a Pagès.
Â
El cap de setmana de portes obertes de la pagesia catalana s’ha convertit en una proposta de paÃs que arriba a totes les comarques i permet conèixer l’origen dels productes alimentaris que es consumeixen dià riament, facilita un contacte proper amb els pagesos, ofereix l’oportunitat d’omplir el rebost, desestacionalitza el turisme i potencia el redescobriment del territori.
Â
L’esdeveniment gira al voltant de les visites gratuïtes a les granges i explotacions agrÃcoles, ramaderes i pesqueres del paÃs i s’articula com una proposta lúdica que compta amb la participació de restaurants, amb el menú Benvinguts a Pagès elaborat amb productes de proximitat, d’allotjaments i de nombroses activitats complementà ries.
Â
Les visites, que no cal reservar amb anterioritat, es completen amb tastos de productes i l’oportunitat d’omplir el rebost en una experiència única en què consumidors i pagesos d’arreu del paÃs estableixen una relació directa. El públic podrà escollir un ampli ventall de visites a granges i pagesos a través d’una oferta de productes del territori i de temporada d’horta, fruita, verdura, là ctics, cereals, carn, peix, oli, mel, cereals, etc. En l’edició de l’any passat es van programar prop de 900 activitats durant tot el cap de setmana de portes obertes de la pagesia catalana.
Â
Benvinguts a Pagès és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, en una actuació coordinada del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, i de l’Agència Catalana de Turisme. Hi col·laboren la Fundació AlÃcia, els Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme aixà com nombroses entitats i associacions del sector d’arreu de Catalunya.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.109