SANT FELIU
La conferència de la xef Iolanda Bustos enceta la vuitena edició de 'La Cuina de les Roses'
Les jornades gastronòmiques volen promoure els sectors de la restauració i la pastisseria
![[Img #24692]](https://elfar.cat/upload/images/04_2019/9386_a.jpg)
La sala dels Àustries i terrasses del Palau Falguera acollirà demà dijous, 4 d'abril, a les 19 hores, la sessió inaugural de les jornades gastronòmiques La Cuina de les Roses, que inclourà una conferència a càrrec de la xef Iolanda Bustos, xef del restaurant La Calèndula de Girona.
És la vuitena edició d'aquestes jornades impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu amb el suport de l'Ajuntament, que se celebrarà en el marc de l'Exposició Nacional de Roses que tindrà lloc del 10 al 12 de maig amb motiu de les Festes de Primavera, amb l'objectiu d'arribar a més gent aprofitant l'allau de públic que visita els diferents espais de l'Exposició i altres indrets de la ciutat.
La conferència de Iolanda Bustos iniciarà el compte enrere per a l'inici de les jornades gastronòmiques. La xef biodinàmica, experta en ingredients botànics silvestres i especialitzada en cuina botànica, ens aproparà la seva experiència amb la cuina de les flors.
D'altra banda, en el marc de la presentació, l'escola d'hostaleria de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu presentarà el cocktail inaugural de les jornades, que els assistents podran degustar a les terrasses del Palau Falguera, tot escoltant la música del músic local Mario Bueno.
Les jornades gastronòmiques La Cuina de les Roses volen promoure els sectors de la restauració i la pastisseria a través de la rosa en unes jornades en què professionals de la cuina i del món de la rebosteria santfeliuenca fan demostracions en directe i preparen en plats, postres i còctels a les cartes dels seus restaurants amb la rosa com a ingredient.
La sala dels Àustries i terrasses del Palau Falguera acollirà demà dijous, 4 d'abril, a les 19 hores, la sessió inaugural de les jornades gastronòmiques La Cuina de les Roses, que inclourà una conferència a càrrec de la xef Iolanda Bustos, xef del restaurant La Calèndula de Girona.
És la vuitena edició d'aquestes jornades impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu amb el suport de l'Ajuntament, que se celebrarà en el marc de l'Exposició Nacional de Roses que tindrà lloc del 10 al 12 de maig amb motiu de les Festes de Primavera, amb l'objectiu d'arribar a més gent aprofitant l'allau de públic que visita els diferents espais de l'Exposició i altres indrets de la ciutat.
La conferència de Iolanda Bustos iniciarà el compte enrere per a l'inici de les jornades gastronòmiques. La xef biodinàmica, experta en ingredients botànics silvestres i especialitzada en cuina botànica, ens aproparà la seva experiència amb la cuina de les flors.
D'altra banda, en el marc de la presentació, l'escola d'hostaleria de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu presentarà el cocktail inaugural de les jornades, que els assistents podran degustar a les terrasses del Palau Falguera, tot escoltant la música del músic local Mario Bueno.
Les jornades gastronòmiques La Cuina de les Roses volen promoure els sectors de la restauració i la pastisseria a través de la rosa en unes jornades en què professionals de la cuina i del món de la rebosteria santfeliuenca fan demostracions en directe i preparen en plats, postres i còctels a les cartes dels seus restaurants amb la rosa com a ingredient.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.190