CULTURA I OCI
El canal de YouTube de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació fa la primera conferència virtual
Serà aquest dijous i anirà a càrrec de la periodista Trinitat Gilbert
![[Img #31089]](https://elfar.cat/upload/images/04_2020/641_reclam_youtube.jpg)
Aquest dijous, 30 d’abril a les 18.30 h, tindrà lloc la primera conferència virtual Els anys vint a la taula: vint plats catalans nascuts ara fa cent anys, a càrrec de la periodista Trinitat Gilbert, des del canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
Durant la trobada la periodista, especialitzada en gastronomía, descobrirà les curiositats del nostre receptari i respondrà en directe totes les preguntes que li facin arribar durant la xerrada.
Aquesta xerrada forma part del programa d’efemèrides 1920x2020 al mirall, que vol analitzar els fets més destacats de la dècada dels vint del segle passat, com ara l’auge del feixisme, la popularització del cinema o l’arribada del sufragi femení.
"En el cas de la cuina catalana, justament fa un segle es van començar a cuinar plats que encara avui mantenim, entre altres els canelons, la sarsuela o el capó farcit", recorden des de l'organisme provincial.
Trinitat Gilbert, periodista especialitzada en gastronomia i en educació, escriu per al diari ARA, on coordina la informació sobre alimentació. També col·labora a SER Catalunya. Ha escrit llibres sobre alimentació familiar (A la taula i al llit, al primer crit) i és professora de periodisme gastronòmic a la Universitat de Barcelona-CETT.
La conferència virtual següent tindrà lloc dimecres 6 de maig, a les 18.30 hores, al mateix canal de Youtube i estarà protagonitzada per Isabel Sucunza, llibretera de la Llibreria Calders de Barcelona, i Dolors Udina, traductora de les obres La Passió” i “Frankissstein de Jeanette Winterson, autora sobre qui conversaran Sucunza i Udina.
Més informació al canal Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
![[Img #31089]](https://elfar.cat/upload/images/04_2020/641_reclam_youtube.jpg)
Aquest dijous, 30 d’abril a les 18.30 h, tindrà lloc la primera conferència virtual Els anys vint a la taula: vint plats catalans nascuts ara fa cent anys, a càrrec de la periodista Trinitat Gilbert, des del canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
Durant la trobada la periodista, especialitzada en gastronomía, descobrirà les curiositats del nostre receptari i respondrà en directe totes les preguntes que li facin arribar durant la xerrada.
Aquesta xerrada forma part del programa d’efemèrides 1920x2020 al mirall, que vol analitzar els fets més destacats de la dècada dels vint del segle passat, com ara l’auge del feixisme, la popularització del cinema o l’arribada del sufragi femení.
"En el cas de la cuina catalana, justament fa un segle es van començar a cuinar plats que encara avui mantenim, entre altres els canelons, la sarsuela o el capó farcit", recorden des de l'organisme provincial.
Trinitat Gilbert, periodista especialitzada en gastronomia i en educació, escriu per al diari ARA, on coordina la informació sobre alimentació. També col·labora a SER Catalunya. Ha escrit llibres sobre alimentació familiar (A la taula i al llit, al primer crit) i és professora de periodisme gastronòmic a la Universitat de Barcelona-CETT.
La conferència virtual següent tindrà lloc dimecres 6 de maig, a les 18.30 hores, al mateix canal de Youtube i estarà protagonitzada per Isabel Sucunza, llibretera de la Llibreria Calders de Barcelona, i Dolors Udina, traductora de les obres La Passió” i “Frankissstein de Jeanette Winterson, autora sobre qui conversaran Sucunza i Udina.
Més informació al canal Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.
















Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.146