L'HOSPITALET
Jornada sobre els nous reptes per als sectors de la restauració i l’alimentació
Empreses i professionals del sector abordaran els canvis en els hàbits de consum, la tecnologia alimentària i la gestió empresarial, entre d’altres
![[Img #41780]](https://elfar.cat/upload/images/03_2022/3281_restaurant-centre-formacio-hostaleri-lhospitalet.jpg)
Professionals dels sectors de l’hostaleria, l’alimentació, la gastronomia i el turisme participaran dilluns, 21 de març, a l’Hospitalet, en una jornada, organitzada per Barra d’Idees i l’Ajuntament, que abordarà el futur d’aquests sectors: els canvis en els hàbits del consum, la tecnologia alimentària, la producció i la gestió de les empreses.
"L’objectiu és crear un espai de debat entre diferents agents, contribuir a la professionalització del sector de la restauració i de la indústria alimentària de la ciutat i generar sinergies que millorin la seva competitivitat, i afavorir l’expansió de la gastronomia com un element clau per al desenvolupament de L’Hospitalet com a destinació turística", asseguren fonts municipals.
La jornada es farà a partir de les 10.30 hores, a Industrial Akroll, al carrer de Corominas, 22, i entre els ponents hi ha restauradors i representants d’empreses de l’alimentació de l’Hospitalet i de poblacions de l’entorn.
Aquesta acció s’inscriu també en les actuacions que l’Ajuntament duu a terme, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, per ajudar el sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme a recuperar-se dels efectes de la pandèmia.
Professionals dels sectors de l’hostaleria, l’alimentació, la gastronomia i el turisme participaran dilluns, 21 de març, a l’Hospitalet, en una jornada, organitzada per Barra d’Idees i l’Ajuntament, que abordarà el futur d’aquests sectors: els canvis en els hàbits del consum, la tecnologia alimentària, la producció i la gestió de les empreses.
"L’objectiu és crear un espai de debat entre diferents agents, contribuir a la professionalització del sector de la restauració i de la indústria alimentària de la ciutat i generar sinergies que millorin la seva competitivitat, i afavorir l’expansió de la gastronomia com un element clau per al desenvolupament de L’Hospitalet com a destinació turística", asseguren fonts municipals.
La jornada es farà a partir de les 10.30 hores, a Industrial Akroll, al carrer de Corominas, 22, i entre els ponents hi ha restauradors i representants d’empreses de l’alimentació de l’Hospitalet i de poblacions de l’entorn.
Aquesta acció s’inscriu també en les actuacions que l’Ajuntament duu a terme, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, per ajudar el sector de l’hostaleria, la restauració i el turisme a recuperar-se dels efectes de la pandèmia.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.169