Martes, 30 de Septiembre de 2025

Actualizada

Lunes, 29 de Septiembre de 2025 a las 13:37:42 horas

| 295
Viernes, 22 de Abril de 2022
CULTURA I OCI

Torna el certamen gastronòmic GastroGavà

Enguany es podrà gaudir en dos formats: directament als restaurants participants (del 22 d’abril al 8 de maig) i a l’espai gastronòmic de la Fira d’Espàrrecs (del 29 d’abril a l’1 de maig)

[Img #42303]

 

Gavà celebra la 67a edició de la Fira d’Espàrrecs els dies 30 d’abril i 1 de maig. Enguany serà una edició molt especial ja que es commemora el 90è aniversari. Desprès de l’aturada l’any 2020 a causa de la pandèmia i la celebració d’un programa d’activitats alternatiu i adaptat a la situació epidemiològica en 2021, la Fira torna en tota la seva esplendor.

 

El vessant gastronòmic tindrà un fort protagonisme amb GastroGavà, aquest any en dos formats i amb una vintena de restaurants participants. L’opció de provar els platillos i menús directament als restaurants participants amb GastroGavà a la Carta, durant tot el Temps d’Espàrrecs, del 22 d’abril al 8 de maig, se li suma el retorn del tradicional espai gastronòmic ubicat al recinte firal de pl. Jaume Balmes (del 29 d'abril a l'1 de maig), on degustar les tapes més originals amb l’Espàrrec blanc com a protagonista. Aquest any, amb la implicació de Tasta’mm, restaurant certificat per l’Associació de Celíacs de Catalunya, s’oferirà una oferta de tapes especialment adaptades per a celíacs. La mostra de vins arribarà a la tercera edició, on els cellers més importants de la ciutat oferiran tastos de vins de la terra.

 

L’elecció de la millor tapa gastronòmica de GastroGavà serà la darrera de les novetats: un jurat format pels foodies Yummy Barcelona, Blog Hedonista i Divinos Sabores escolliran, divendres al vespre, la millor de les propostes que oferiran els restauradors de la cita gastronòmica.

 

GastroGavà consolida propostes com els ShowCookings a #4mans que l’Agrupació de Restauradors i cerveses San Miguel organitzen al voltant de l’Espàrrec de Gavà, amb restauradors tant de la ciutat com de la comarca: David Cartoixà (Ermita Brugués) & Carles Hernández (Mar de Pins); Joan Campanya (Anhel) & Manel Armengol (Major Trentasis). I la col·laboració especial del foodie Bravas Barcelona, que amb la Susana Aragón (CèNTRIC gastrobar), faran un plat especial amb Espàrrec de Gavà.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.26

Todavía no hay comentarios

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.