Viernes, 10 de Octubre de 2025

Actualizada

Viernes, 10 de Octubre de 2025 a las 14:06:05 horas

| 253
Jueves, 13 de Octubre de 2022
EL PRAT

Fundesplai acull una conferència del dietista, nutricionista i divulgador Aitor Sánchez

Parlarà sobre publicitat, alimentació i infància el proper dimarts 18 d'octubre

[Img #44686]

Aitor Sánchez, dietista-nutricionista i divulgador amb milers de seguidors a les xarxes socials, pronunciarà la conferència Publicitat, alimentació i infància, que tindrà lloc a l’Auditori de Fundesplai, al Prat, el proper dimarts 18 d’octubre a les 18 hores. Sánchez és també autor dels llibres Tu dieta puede salvar el planeta, Mi dieta cojea, Mi dieta ya no cojea i Qué le doy de comer?.
 
Aquesta conferència s’emmarca en el cicle de xerrades, debats i activitats de l’exposició Menja. Actua. Impacta de Demà/Fundesplai i que tenen per finalitat donar l’oportunitat al públic general a acostar-se al tema de l’alimentació i conèixer noves iniciatives, entitats i perspectives.
 
Fins al moment, s’han celebrat, entre d’altres, conferències com la de Peter Schmidt, president de la secció d’Agricultura del Comitè Econòmic i Social Europeu, sobre el paper de la societat civil en els sistemes alimentaris; un showcooking sobre alimentació amb una mostra de cuina i un debat amb les xefs Ada Parellada i Susana Aragón; o la presentació del Març Gastronòmic que impulsen l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, entre d’altres. En aquests actes han participat fins al moment més de 3.000 persones.
 
L’exposició Menja. Actua. Impacta ocupa més de 1.500m2, està situada a la seu de Fundesplai (Riu Anoia, 42-54 08820 El Prat de Llobregat) i es va inaugurar el 20 de novembre de 2021. La mostra proposa, d’una manera immersiva i interactiva, un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta, però també de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

 

Durant el recorregut de l’exposició es plantegen els grans reptes de l’alimentació sostenible: el malbaratament alimentari, la reducció del consum de proteïna animal, el consum de productes de proximitat i de temporada, els riscos per la salut del consum d’ultraprocessats i la reducció del consum d’envasos, especialment del plàstic.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.154

Todavía no hay comentarios

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.