EL PRAT
Fundesplai acull una conferència del dietista, nutricionista i divulgador Aitor Sánchez
Parlarà sobre publicitat, alimentació i infà ncia el proper dimarts 18 d'octubre
![[Img #44686]](https://elfar.cat/upload/images/10_2022/9464_fesywecxwaau43n.jpg)
Aitor Sánchez, dietista-nutricionista i divulgador amb milers de seguidors a les xarxes socials, pronunciarà la conferència Publicitat, alimentació i infà ncia, que tindrà lloc a l’Auditori de Fundesplai, al Prat, el proper dimarts 18 d’octubre a les 18 hores. Sánchez és també autor dels llibres Tu dieta puede salvar el planeta, Mi dieta cojea, Mi dieta ya no cojea i Qué le doy de comer?.
Â
Aquesta conferència s’emmarca en el cicle de xerrades, debats i activitats de l’exposició Menja. Actua. Impacta de Demà /Fundesplai i que tenen per finalitat donar l’oportunitat al públic general a acostar-se al tema de l’alimentació i conèixer noves iniciatives, entitats i perspectives.
Â
Fins al moment, s’han celebrat, entre d’altres, conferències com la de Peter Schmidt, president de la secció d’Agricultura del Comitè Econòmic i Social Europeu, sobre el paper de la societat civil en els sistemes alimentaris; un showcooking sobre alimentació amb una mostra de cuina i un debat amb les xefs Ada Parellada i Susana Aragón; o la presentació del Març Gastronòmic que impulsen l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, entre d’altres. En aquests actes han participat fins al moment més de 3.000 persones.
Â
L’exposició Menja. Actua. Impacta ocupa més de 1.500m2, està situada a la seu de Fundesplai (Riu Anoia, 42-54 08820 El Prat de Llobregat) i es va inaugurar el 20 de novembre de 2021. La mostra proposa, d’una manera immersiva i interactiva, un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta, però també de les extraordinà ries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.
Â
Durant el recorregut de l’exposició es plantegen els grans reptes de l’alimentació sostenible: el malbaratament alimentari, la reducció del consum de proteïna animal, el consum de productes de proximitat i de temporada, els riscos per la salut del consum d’ultraprocessats i la reducció del consum d’envasos, especialment del plà stic.
Aitor Sánchez, dietista-nutricionista i divulgador amb milers de seguidors a les xarxes socials, pronunciarà la conferència Publicitat, alimentació i infà ncia, que tindrà lloc a l’Auditori de Fundesplai, al Prat, el proper dimarts 18 d’octubre a les 18 hores. Sánchez és també autor dels llibres Tu dieta puede salvar el planeta, Mi dieta cojea, Mi dieta ya no cojea i Qué le doy de comer?.
Â
Aquesta conferència s’emmarca en el cicle de xerrades, debats i activitats de l’exposició Menja. Actua. Impacta de Demà /Fundesplai i que tenen per finalitat donar l’oportunitat al públic general a acostar-se al tema de l’alimentació i conèixer noves iniciatives, entitats i perspectives.
Â
Fins al moment, s’han celebrat, entre d’altres, conferències com la de Peter Schmidt, president de la secció d’Agricultura del Comitè Econòmic i Social Europeu, sobre el paper de la societat civil en els sistemes alimentaris; un showcooking sobre alimentació amb una mostra de cuina i un debat amb les xefs Ada Parellada i Susana Aragón; o la presentació del Març Gastronòmic que impulsen l’Ajuntament del Prat i l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat, entre d’altres. En aquests actes han participat fins al moment més de 3.000 persones.
Â
L’exposició Menja. Actua. Impacta ocupa més de 1.500m2, està situada a la seu de Fundesplai (Riu Anoia, 42-54 08820 El Prat de Llobregat) i es va inaugurar el 20 de novembre de 2021. La mostra proposa, d’una manera immersiva i interactiva, un viatge de descoberta dels greus efectes que la nostra manera de menjar té sobre la nostra salut i la del planeta, però també de les extraordinà ries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.
Â
Durant el recorregut de l’exposició es plantegen els grans reptes de l’alimentació sostenible: el malbaratament alimentari, la reducció del consum de proteïna animal, el consum de productes de proximitat i de temporada, els riscos per la salut del consum d’ultraprocessats i la reducció del consum d’envasos, especialment del plà stic.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.154