EL PRAT
La Carxofa Prat arrenca la temporada de collita al Fòrum Gastronòmic Barcelona
La Cooperativa Agrícola del Prat n’ha ofert diversos tastos al llarg dels tres dies de l’esdeveniment
![[Img #45212]](https://elfar.cat/upload/images/11_2022/6238_img_6779-mediano.jpg)
La Cooperativa Agrícola del Prat ha assistit per primera vegada al Fòrum Gastronòmic Barcelona com expositora per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que es conreen, en especial la Carxofa Prat, que ja ha començat la temporada de collita. Des de fa uns dies, la Carxofa Prat ja es pot trobar a la cooperativa i és servida a la restauració que la demana.
"La cooperativa ha defensat al fòrum un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat", asseguren en un comunicat. "Com incidim sempre, cap producte es conrea i es cull més a prop del Fòrum Gastronòmic que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat", apunten.
A l’estand de la Cooperativa Agrícola s'han celebrat demostracions gastronòmiques amb Carxofa Prat acabada de collir. Els assistents han pogut degustar Bunyols de Quaresma amb Carxofa Prat fets al moment i un Còctel Margarita de Carxofa Prat i toc de patata trufada.
Una de les novetats que la Cooperativa Agrícola ha presentat en aquest Fòrum Gastronòmic són els productes elaborats a partir de la Carxofa Prat, com és el cas de la crema de carxofa, que s'ha aconseguit amb els excedents de carxofa de la temporada anterior. Juntament amb l’entitat social Espigoladors, la cooperativa comercialitza aquestes cremes totalment artesanes, que se sumen a les que ja oferíem de porros, carabassa i carbassó.
Tanmateix, a més del ja conegut paté de Carxofa Prat, s'ha estrenat el paté de Carxofa Prat amb toc picant, que també elabora l’entitat Espigoladors al seu obrador.
La Cooperativa Agrícola del Prat ha assistit per primera vegada al Fòrum Gastronòmic Barcelona com expositora per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que es conreen, en especial la Carxofa Prat, que ja ha començat la temporada de collita. Des de fa uns dies, la Carxofa Prat ja es pot trobar a la cooperativa i és servida a la restauració que la demana.
"La cooperativa ha defensat al fòrum un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat", asseguren en un comunicat. "Com incidim sempre, cap producte es conrea i es cull més a prop del Fòrum Gastronòmic que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat", apunten.
A l’estand de la Cooperativa Agrícola s'han celebrat demostracions gastronòmiques amb Carxofa Prat acabada de collir. Els assistents han pogut degustar Bunyols de Quaresma amb Carxofa Prat fets al moment i un Còctel Margarita de Carxofa Prat i toc de patata trufada.
Una de les novetats que la Cooperativa Agrícola ha presentat en aquest Fòrum Gastronòmic són els productes elaborats a partir de la Carxofa Prat, com és el cas de la crema de carxofa, que s'ha aconseguit amb els excedents de carxofa de la temporada anterior. Juntament amb l’entitat social Espigoladors, la cooperativa comercialitza aquestes cremes totalment artesanes, que se sumen a les que ja oferíem de porros, carabassa i carbassó.
Tanmateix, a més del ja conegut paté de Carxofa Prat, s'ha estrenat el paté de Carxofa Prat amb toc picant, que també elabora l’entitat Espigoladors al seu obrador.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.23