Sábado, 20 de Septiembre de 2025

Actualizada

Viernes, 19 de Septiembre de 2025 a las 15:58:46 horas

| 255
Martes, 13 de Diciembre de 2022
CULTURA I OCI

L'Hospitalet lliura els premis de la ruta gastronòmica de tardor

La 8a edició de A la tardor, platillos! ha servit 8.467 platillos, un 80% més que l’any 2021

[Img #45732]

 

L'Hospitalet va lliurar ahir els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, en un acte al restaurant Diversus que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, i del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, així com de representants dels establiments participants i del jurat que ha atorgat els premis.
 
El Platillo de Millor Qualitat Gastronòmica: ha estat per l'Estofat de peus de porc i bolets de temporada d’El Repartidor Escola-Restaurant; el Platillo més Saborós:, per al  Brou gallec del Restaurante Airiños; el Platillo més Creatiu:, per als Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre, i el Platillo més Popular:, per als Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre.

 
El jurat encarregat de dictar el veredicte estava format per Carmen Alcaraz; personal tècnic del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, i del blog L’Hospitalet Gastronòmic.  
 
Pel que fa a la categoria del Platillo més Popular, ha estat escollida pels ciutadans, que podien votar el seu platillo preferit en una urna situada als establiments participants.  
 
D’entre tots els vots, es va realitzar un sorteig, i durant l’acte, es va fer entrega als guanyadors dels premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta: l’Hotel Madanis, l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, Tibidabo Brewing, Pàdel Indoor Hospitalet, Diversus Hospitalet i el Centre Municipal de Formació i Ocupació (CEMFO).
 
La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha servit 8.467 platillos, un 80% més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments van oferir els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.
 
A la tardor, platillos! és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic, com ara les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.
 
Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de l’Hospitalet.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.23

Todavía no hay comentarios

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.