CULTURA I OCI
L'Hospitalet lliura els premis de la ruta gastronòmica de tardor
La 8a edició de A la tardor, platillos! ha servit 8.467 platillos, un 80% més que l’any 2021
![[Img #45732]](https://elfar.cat/upload/images/12_2022/3206_20221212192105_3p9a8964.jpg)
Â
L'Hospitalet va lliurar ahir els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, en un acte al restaurant Diversus que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria MarÃn, i del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, aixà com de representants dels establiments participants i del jurat que ha atorgat els premis.
Â
El Platillo de Millor Qualitat Gastronòmica: ha estat per l'Estofat de peus de porc i bolets de temporada d’El Repartidor Escola-Restaurant; el Platillo més Saborós:, per al Brou gallec del Restaurante Airiños; el Platillo més Creatiu:, per als Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre, i el Platillo més Popular:, per als Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre.
Â
El jurat encarregat de dictar el veredicte estava format per Carmen Alcaraz; personal tècnic del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, i del blog L’Hospitalet Gastronòmic. Â
Â
Pel que fa a la categoria del Platillo més Popular, ha estat escollida pels ciutadans, que podien votar el seu platillo preferit en una urna situada als establiments participants. Â
Â
D’entre tots els vots, es va realitzar un sorteig, i durant l’acte, es va fer entrega als guanyadors dels premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta: l’Hotel Madanis, l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, Tibidabo Brewing, Pà del Indoor Hospitalet, Diversus Hospitalet i el Centre Municipal de Formació i Ocupació (CEMFO).
Â
La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha servit 8.467 platillos, un 80% més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments van oferir els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.
Â
A la tardor, platillos! és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destà turÃstic gastronòmic, com ara les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.
Â
Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de l’Hospitalet.
Â
L'Hospitalet va lliurar ahir els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, en un acte al restaurant Diversus que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria MarÃn, i del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, aixà com de representants dels establiments participants i del jurat que ha atorgat els premis.
Â
El Platillo de Millor Qualitat Gastronòmica: ha estat per l'Estofat de peus de porc i bolets de temporada d’El Repartidor Escola-Restaurant; el Platillo més Saborós:, per al Brou gallec del Restaurante Airiños; el Platillo més Creatiu:, per als Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre, i el Platillo més Popular:, per als Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre.
Â
El jurat encarregat de dictar el veredicte estava format per Carmen Alcaraz; personal tècnic del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, i del blog L’Hospitalet Gastronòmic. Â
Â
Pel que fa a la categoria del Platillo més Popular, ha estat escollida pels ciutadans, que podien votar el seu platillo preferit en una urna situada als establiments participants. Â
Â
D’entre tots els vots, es va realitzar un sorteig, i durant l’acte, es va fer entrega als guanyadors dels premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta: l’Hotel Madanis, l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, Tibidabo Brewing, Pà del Indoor Hospitalet, Diversus Hospitalet i el Centre Municipal de Formació i Ocupació (CEMFO).
Â
La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha servit 8.467 platillos, un 80% més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments van oferir els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.
Â
A la tardor, platillos! és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destà turÃstic gastronòmic, com ara les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.
Â
Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de l’Hospitalet.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.23