Lunes, 15 de Septiembre de 2025

Actualizada

Domingo, 14 de Septiembre de 2025 a las 19:19:16 horas

| 275
Miércoles, 15 de Marzo de 2023
COMARCA

Nova edició de la guia dels restaurants Sabors de l'Horta del Baix Llobregat

La publicació reflecteix el compromís dels establiments d'aquest col·lectiu amb el producte fresc del Parc Agrari

[Img #47193]

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s'ha posat en marxa una nova edició de la Guia dels restaurants Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, que recull la informació dels establiments que formen part d’aquest col·lectiu, i reflecteix el compromís dels xefs per una cuina elaborada amb ingredients de proximitat.

 

Els comensals poden degustar les diferents propostes gastronòmiques en aquells establiments que llueixen el distintiu creat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que indica que en aquell restaurant es cuina amb el producte fresc del Parc Agrari.

 

"Els xefs del Baix Llobregat han aconseguit al llarg dels anys desenvolupar una cuina arrelada a la terra, basada en els productes frescos, de temporada i de proximitat que els pagesos i pageses del seu entorn conreen. Aquests cuiners i cuineres que estimen i que cuinen amb el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat fa anys que s’apleguen sota el col·lectiu Sabors de l’Horta. I un any més, localitzar-los és fàcil gràcies a la nova Guia Sabors de l’Horta 2023", asseguren des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

 

La Guia Sabors de l’Horta 2023 inclou restaurants de la comarca que ofereixen propostes que van des d’una cuina creativa fins als que mantenen i enalteixen la cuina tradicional, on el producte del parc agrari n’és el protagonista. La guia, a més, destaca diferents raons per les quals val la pena consumir el producte fresc de la comarca, com són la seva qualitat i sabor, la frescor, i l’origen i proximitat. "Aquests atributs fan que les carxofes, els calçots, els espàrrecs, les cireres, els tomàquets, en definitiva, les fruites, verdures i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat siguin productes de temporada de major qualitat i font de salut", indiquen aquestes fonts.

 

El col·lectiu Sabors de l’Horta integra 35 restaurants de la comarca que ofereixen durant tot l’any una oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari, i que es poden reconèixer perquè llueixen el distintiu 'Producte Fresc'. Els restaurants són: Casanova Beach Club, Arrels, El Embarcadero, Unlugar, Hotel Can Rafel, Can Llates, Plats, 4 canyes brasa restaurant, Cèntric Gastro, Mesón el Cortijo i Posa’t Morat, Catalunya i Aragó, Celler All i oli, Rústic, El Regust, Viva, La Carpa Restaurant Emilio Sánchez Academy, Sinfonía, Anhel Restaurant, Ermita Brugués, Major Tres-sis, Les Vinyes, L’Àpat, Palau Vell Restaurant, Blanc i Negre-Hotel el Castell, Cal Vitus, El Restaurant de Dalt (grup Diversus), Marimorena, El Racó, Follia i Follia de Pot, El Mirador de Sant Just, Sagristà, El Capritx d’en Carles Bermell, El racó Can Valentí, Cal Mingo i Can Martí PB Restaurant.

Comentarios Comentar esta noticia
Comentar esta noticia

Normas de participación

Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.

Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.

La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad

Normas de Participación

Política de privacidad

Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.1

Todavía no hay comentarios

Con tu cuenta registrada

Escribe tu correo y te enviaremos un enlace para que escribas una nueva contraseña.