COMARCA
Nova edició de la guia dels restaurants Sabors de l'Horta del Baix Llobregat
La publicació reflecteix el compromÃs dels establiments d'aquest col·lectiu amb el producte fresc del Parc Agrari
![[Img #47193]](https://elfar.cat/upload/images/03_2023/3872_sh.png)
Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s'ha posat en marxa una nova edició de la Guia dels restaurants Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, que recull la informació dels establiments que formen part d’aquest col·lectiu, i reflecteix el compromÃs dels xefs per una cuina elaborada amb ingredients de proximitat.
Â
Els comensals poden degustar les diferents propostes gastronòmiques en aquells establiments que llueixen el distintiu creat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que indica que en aquell restaurant es cuina amb el producte fresc del Parc Agrari.
Â
"Els xefs del Baix Llobregat han aconseguit al llarg dels anys desenvolupar una cuina arrelada a la terra, basada en els productes frescos, de temporada i de proximitat que els pagesos i pageses del seu entorn conreen. Aquests cuiners i cuineres que estimen i que cuinen amb el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat fa anys que s’apleguen sota el col·lectiu Sabors de l’Horta. I un any més, localitzar-los és fà cil grà cies a la nova Guia Sabors de l’Horta 2023", asseguren des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.
Â
La Guia Sabors de l’Horta 2023 inclou restaurants de la comarca que ofereixen propostes que van des d’una cuina creativa fins als que mantenen i enalteixen la cuina tradicional, on el producte del parc agrari n’és el protagonista. La guia, a més, destaca diferents raons per les quals val la pena consumir el producte fresc de la comarca, com són la seva qualitat i sabor, la frescor, i l’origen i proximitat. "Aquests atributs fan que les carxofes, els calçots, els espà rrecs, les cireres, els tomà quets, en definitiva, les fruites, verdures i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat siguin productes de temporada de major qualitat i font de salut", indiquen aquestes fonts.
Â
El col·lectiu Sabors de l’Horta integra 35 restaurants de la comarca que ofereixen durant tot l’any una oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari, i que es poden reconèixer perquè llueixen el distintiu 'Producte Fresc'. Els restaurants són: Casanova Beach Club, Arrels, El Embarcadero, Unlugar, Hotel Can Rafel, Can Llates, Plats, 4 canyes brasa restaurant, Cèntric Gastro, Mesón el Cortijo i Posa’t Morat, Catalunya i Aragó, Celler All i oli, Rústic, El Regust, Viva, La Carpa Restaurant Emilio Sánchez Academy, SinfonÃa, Anhel Restaurant, Ermita Brugués, Major Tres-sis, Les Vinyes, L’Àpat, Palau Vell Restaurant, Blanc i Negre-Hotel el Castell, Cal Vitus, El Restaurant de Dalt (grup Diversus), Marimorena, El Racó, Follia i Follia de Pot, El Mirador de Sant Just, Sagristà , El Capritx d’en Carles Bermell, El racó Can ValentÃ, Cal Mingo i Can Martà PB Restaurant.
Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s'ha posat en marxa una nova edició de la Guia dels restaurants Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, que recull la informació dels establiments que formen part d’aquest col·lectiu, i reflecteix el compromÃs dels xefs per una cuina elaborada amb ingredients de proximitat.
Â
Els comensals poden degustar les diferents propostes gastronòmiques en aquells establiments que llueixen el distintiu creat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que indica que en aquell restaurant es cuina amb el producte fresc del Parc Agrari.
Â
"Els xefs del Baix Llobregat han aconseguit al llarg dels anys desenvolupar una cuina arrelada a la terra, basada en els productes frescos, de temporada i de proximitat que els pagesos i pageses del seu entorn conreen. Aquests cuiners i cuineres que estimen i que cuinen amb el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat fa anys que s’apleguen sota el col·lectiu Sabors de l’Horta. I un any més, localitzar-los és fà cil grà cies a la nova Guia Sabors de l’Horta 2023", asseguren des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.
Â
La Guia Sabors de l’Horta 2023 inclou restaurants de la comarca que ofereixen propostes que van des d’una cuina creativa fins als que mantenen i enalteixen la cuina tradicional, on el producte del parc agrari n’és el protagonista. La guia, a més, destaca diferents raons per les quals val la pena consumir el producte fresc de la comarca, com són la seva qualitat i sabor, la frescor, i l’origen i proximitat. "Aquests atributs fan que les carxofes, els calçots, els espà rrecs, les cireres, els tomà quets, en definitiva, les fruites, verdures i hortalisses del Parc Agrari del Baix Llobregat siguin productes de temporada de major qualitat i font de salut", indiquen aquestes fonts.
Â
El col·lectiu Sabors de l’Horta integra 35 restaurants de la comarca que ofereixen durant tot l’any una oferta gastronòmica basada en els productes del Parc Agrari, i que es poden reconèixer perquè llueixen el distintiu 'Producte Fresc'. Els restaurants són: Casanova Beach Club, Arrels, El Embarcadero, Unlugar, Hotel Can Rafel, Can Llates, Plats, 4 canyes brasa restaurant, Cèntric Gastro, Mesón el Cortijo i Posa’t Morat, Catalunya i Aragó, Celler All i oli, Rústic, El Regust, Viva, La Carpa Restaurant Emilio Sánchez Academy, SinfonÃa, Anhel Restaurant, Ermita Brugués, Major Tres-sis, Les Vinyes, L’Àpat, Palau Vell Restaurant, Blanc i Negre-Hotel el Castell, Cal Vitus, El Restaurant de Dalt (grup Diversus), Marimorena, El Racó, Follia i Follia de Pot, El Mirador de Sant Just, Sagristà , El Capritx d’en Carles Bermell, El racó Can ValentÃ, Cal Mingo i Can Martà PB Restaurant.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.1