CULTURA I OCI
Els productes del Parc Agrari seran protagonistes d'un nou festival gastronòmic a Barcelona
Els propers 1 i 2 d’abril el Poble Espanyol acollirà la primera edició del San Miguel GastroFest Km0, que comptarà amb la participació de nou restaurants del Baix Llobregat
![[Img #47416]](https://elfar.cat/upload/images/03_2023/9825_1-poble-espanyol-gastrofest-km0-ambient.jpg)
El Poble Espanyol de Barcelona es convertirà , l'1 i 2 d'abril, en el punt de trobada i en la gran festa de la gastronomia Km0 a la ciutat amb el San Miguel GastroFest Km0, un festival on una vintena de propostes gastronòmiques elaborades amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i una gran calçotada seran les protagonistes.
Durant tot el cap de setmana, un total de nou restaurants del Baix Llobregat –integrants del col·lectiu Sabors de l’Horta– i de Barcelona cuinaran platets amb producte fresc i de temporada del Parc Agrari com a element principal: carxofa del Prat, calçots, pollastre Pota Blava, espà rrecs de Gavà …
Â
La Plaça Major del recinte de Montjuïc es convertirà doncs en una gran festa culinà ria on hi participaran, als fogons, els restauradors de Cèntric Gastro, El Cortijo, La MasÃa Emilio Sánchez, Rústic, SinfonÃa i El Regust (el Prat), El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca), Ermita de Brugués (Gavà ), Les Vinyes (Martorell), Les Finestres de Llúria · Hotel Catalonia Eixample (Barcelona) i My Fucking Restaurant (Barcelona). El públic assistent podrà tastar els platets elaborats pels restaurants (cada un n’oferirà dos), que es mouran entre l’estil més tradicional i la cuina més creativa, i sempre amb el producte fresc com a element principal.
A més de l’oferta dels restauradors del Baix Llobregat i Barcelona, es podrà gaudir d’un menú calçotada en una à mplia zona a l’aire lliure, amb sessions DJ durant tots dos dies.
Per completar l’experiència gastronòmica, cada platet es maridarà amb una cervesa San Miguel diferent i hi haurà també música en directe a cà rrec dels Alma de Boquerón –banda de rumba mestissa i d’autor–, les sessions dels DJs Miqui Puig, La Frizz, Jon&Monique DJ’s, MAAMBO –DJ i percussió amb ritmes afrollatins encapçalat per Sergi Shine i Marco Sonoro– i Konguito DJ, que ompliran el festival de rumba, indie, funk, reggae i soul.
Les entrades pel San Miguel GastroFest Km0 ja es poden adquirir a www.poble-espanyol.com per 5€ (inclou una consumició) i 25€ el menú calçotada. Les degustacions de platillus tindran un preu de 6€.
Un jurat encapçalat per Mònica Escudero –periodista, editora i coordinadora a @elcomidista– i integrat per grans professionals del sector gastronòmic valorarà tots els participants per escollir el millor platillu Km0 de l’esdeveniment. El públic assistent també escollirà el seu platillu Km0 preferit a través d’una votació online durant l’esdeveniment.
L’activitat gastronòmica inclourà també una gran calçotada a la zona PÃcnic del Poble Espanyol, on els assistents podran gaudir d’un menú amb calçots i carxofes del Prat, botifarra ecològica de Cal Fusteret, pa i beguda per 25€.
El programa del festival es completarà amb altres propostes com una aula de cuina amb diferents showcookings a cà rrec de prestigiosos xefs del Baix Llobregat i Barcelona com Jordi Cruz (ABaC, Angle, Atempo i Ten’s), Mònica Escudero, Susana Aragón (CèNTRIC Gastro), Eva Hausmann (Hausmann Gastonòmic), Josep MarÃn (Palau Vell), Antonio Adamuz (Les Vinyes), Fran López (Xerta & Villa Retiro), Carlota Claver (La Gormanda), Carlos Novo i Eric Ochoa (Gastro Garatxe). A més, els assistents podran gaudir d’un taller de tast de cerveses San Miguel i un concurs de tiratge de cervesa (es requereix inscripció prèvia online).
El Poble Espanyol de Barcelona es convertirà , l'1 i 2 d'abril, en el punt de trobada i en la gran festa de la gastronomia Km0 a la ciutat amb el San Miguel GastroFest Km0, un festival on una vintena de propostes gastronòmiques elaborades amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat i una gran calçotada seran les protagonistes.
Durant tot el cap de setmana, un total de nou restaurants del Baix Llobregat –integrants del col·lectiu Sabors de l’Horta– i de Barcelona cuinaran platets amb producte fresc i de temporada del Parc Agrari com a element principal: carxofa del Prat, calçots, pollastre Pota Blava, espà rrecs de Gavà …
Â
La Plaça Major del recinte de Montjuïc es convertirà doncs en una gran festa culinà ria on hi participaran, als fogons, els restauradors de Cèntric Gastro, El Cortijo, La MasÃa Emilio Sánchez, Rústic, SinfonÃa i El Regust (el Prat), El Palau Vell (Sant Andreu de la Barca), Ermita de Brugués (Gavà ), Les Vinyes (Martorell), Les Finestres de Llúria · Hotel Catalonia Eixample (Barcelona) i My Fucking Restaurant (Barcelona). El públic assistent podrà tastar els platets elaborats pels restaurants (cada un n’oferirà dos), que es mouran entre l’estil més tradicional i la cuina més creativa, i sempre amb el producte fresc com a element principal.
A més de l’oferta dels restauradors del Baix Llobregat i Barcelona, es podrà gaudir d’un menú calçotada en una à mplia zona a l’aire lliure, amb sessions DJ durant tots dos dies.
Per completar l’experiència gastronòmica, cada platet es maridarà amb una cervesa San Miguel diferent i hi haurà també música en directe a cà rrec dels Alma de Boquerón –banda de rumba mestissa i d’autor–, les sessions dels DJs Miqui Puig, La Frizz, Jon&Monique DJ’s, MAAMBO –DJ i percussió amb ritmes afrollatins encapçalat per Sergi Shine i Marco Sonoro– i Konguito DJ, que ompliran el festival de rumba, indie, funk, reggae i soul.
Les entrades pel San Miguel GastroFest Km0 ja es poden adquirir a www.poble-espanyol.com per 5€ (inclou una consumició) i 25€ el menú calçotada. Les degustacions de platillus tindran un preu de 6€.
Un jurat encapçalat per Mònica Escudero –periodista, editora i coordinadora a @elcomidista– i integrat per grans professionals del sector gastronòmic valorarà tots els participants per escollir el millor platillu Km0 de l’esdeveniment. El públic assistent també escollirà el seu platillu Km0 preferit a través d’una votació online durant l’esdeveniment.
L’activitat gastronòmica inclourà també una gran calçotada a la zona PÃcnic del Poble Espanyol, on els assistents podran gaudir d’un menú amb calçots i carxofes del Prat, botifarra ecològica de Cal Fusteret, pa i beguda per 25€.
El programa del festival es completarà amb altres propostes com una aula de cuina amb diferents showcookings a cà rrec de prestigiosos xefs del Baix Llobregat i Barcelona com Jordi Cruz (ABaC, Angle, Atempo i Ten’s), Mònica Escudero, Susana Aragón (CèNTRIC Gastro), Eva Hausmann (Hausmann Gastonòmic), Josep MarÃn (Palau Vell), Antonio Adamuz (Les Vinyes), Fran López (Xerta & Villa Retiro), Carlota Claver (La Gormanda), Carlos Novo i Eric Ochoa (Gastro Garatxe). A més, els assistents podran gaudir d’un taller de tast de cerveses San Miguel i un concurs de tiratge de cervesa (es requereix inscripció prèvia online).
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.1