EL PRAT
La Carxofa Prat repeteix al Fòrum Gastronòmic Barcelona 2023
La Cooperativa Agrícola del Prat repeteix al certamen que se celebra a Barcelona del 6 al 8 de novembre
![[Img #50617]](https://elfar.cat/upload/images/11_2023/7993_20210414-b-21.jpg)
La Carxofa Prat serà la protagonista de l’estand que la Cooperativa Agrícola del Prat instal·la a partir d’aquest dilluns al Fòrum Gastronòmic 2023, al recinte Firal de Montjuic, "remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona", remarquen en un comunicat.
La Cooperativa es presenta de nou com expositora "per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conreem, amb un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat", apunten. "Com incidim sempre, cap producte es conrea i es cull més a prop del Fòrum Gastronòmic que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat", diuen.
A l’estand que la Cooperativa Agrícola tindrà al Fòrum s’hi celebraran demostracions gastronòmiques a càrrec del Xef Nil Vergara, qui cuinarà arròs amb bolets de temporada i carxofa Prat i crema catalana amb poma i carxofa, plats que podran ser degustats pels assistents al Fòrum Gastronòmic. "Per la Cooperativa Agrícola del Prat ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any", asseguren.
Enguany, es presenta la crema de calçots, que elabora l’entitat social Espigoladors a través de la seva marca Es-Imperfect, que lluita contra el malbaratament alimentari. La Cooperativa comercialitza aquestes cremes de calçots i carxofa i patés de carxofa totalment artesans, que se sumen a les que ja oferieixen de porros, carabassa i carbassó.
![[Img #50617]](https://elfar.cat/upload/images/11_2023/7993_20210414-b-21.jpg)
La Carxofa Prat serà la protagonista de l’estand que la Cooperativa Agrícola del Prat instal·la a partir d’aquest dilluns al Fòrum Gastronòmic 2023, al recinte Firal de Montjuic, "remarcant el seu sabor únic, la seva qualitat i frescor i el fet de ser conreada al costat de Barcelona", remarquen en un comunicat.
La Cooperativa es presenta de nou com expositora "per defensar la feina de la pagesia pratenca i posar en valor els productes que conreem, amb un missatge carregat de sostenibilitat, defensa del territori i aposta per la qualitat", apunten. "Com incidim sempre, cap producte es conrea i es cull més a prop del Fòrum Gastronòmic que la Carxofa Prat i les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat", diuen.
A l’estand que la Cooperativa Agrícola tindrà al Fòrum s’hi celebraran demostracions gastronòmiques a càrrec del Xef Nil Vergara, qui cuinarà arròs amb bolets de temporada i carxofa Prat i crema catalana amb poma i carxofa, plats que podran ser degustats pels assistents al Fòrum Gastronòmic. "Per la Cooperativa Agrícola del Prat ser presents en un certamen com aquest significa fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any", asseguren.
Enguany, es presenta la crema de calçots, que elabora l’entitat social Espigoladors a través de la seva marca Es-Imperfect, que lluita contra el malbaratament alimentari. La Cooperativa comercialitza aquestes cremes de calçots i carxofa i patés de carxofa totalment artesans, que se sumen a les que ja oferieixen de porros, carabassa i carbassó.





Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.167