EL PRAT
La Cooperativa Agrícola signa un acord amb Terra Pagesa per fer distribució a comerços
L'aliança amb aquesta plataforma s'ha donat a conèixer durant la celebració del Fòrum Gastronòmic Barcelona 2023
![[Img #50711]](https://elfar.cat/upload/images/11_2023/5536_elaborats-de-la-cooperativa.jpg)
La Cooperativa Agrícola del Prat ha signat un acord amb Terra Pagesa, una plataforma de distribució que posa en contacte finques familiars agràries amb comerços del sector. A través de la seva pàgina web els botiguers podran fer encàrrecs dels productes de la Cooperativa i rebre’ls directament als seus locals, ja que Terra Pagesa s’encarrega de fer la distribució col·lectiva entre els comerços del barri i els mercats municipals.
A l’estand que la Cooperativa Agrícola ha tingut al Fòrum Gastronòmic 2023, que s'ha celebrat aquesta setmana, s’hi han dut a terme demostracions gastronòmiques a càrrec del Xef Nil Vegara, que ha cuinat arròs amb bolets de temporada i carxofa Prat i crema pastissera de carxofa amb poma àcida.
"Des de la Cooperativa Agrícola treballem per destacar la qualitat de la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, com a producte de referència a la restauració de Barcelona i per això creiem important la nostra participació en el Fòrum Gastronòmic", manifesten des de l'entitat. "Per la Cooperativa Agrícola del Prat haver estat presents en un certamen com aquest ha significat fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any", apunten les mateixes fonts.
Enguany s’ha presentat la crema de calçots, que elabora l’entitat social Espigoladors a través de la seva marca Es-Imperfect, que lluita contra el malbaratament alimentari. La Cooperativa comercialitza aquestes cremes de calçots i carxofa i patés de carxofa totalment artesans, que se sumen a les que ja ofereixen de porros, carabassa i carbassó.
La Cooperativa Agrícola del Prat ha signat un acord amb Terra Pagesa, una plataforma de distribució que posa en contacte finques familiars agràries amb comerços del sector. A través de la seva pàgina web els botiguers podran fer encàrrecs dels productes de la Cooperativa i rebre’ls directament als seus locals, ja que Terra Pagesa s’encarrega de fer la distribució col·lectiva entre els comerços del barri i els mercats municipals.
A l’estand que la Cooperativa Agrícola ha tingut al Fòrum Gastronòmic 2023, que s'ha celebrat aquesta setmana, s’hi han dut a terme demostracions gastronòmiques a càrrec del Xef Nil Vegara, que ha cuinat arròs amb bolets de temporada i carxofa Prat i crema pastissera de carxofa amb poma àcida.
"Des de la Cooperativa Agrícola treballem per destacar la qualitat de la Carxofa Prat, varietat blanca de Tudela, com a producte de referència a la restauració de Barcelona i per això creiem important la nostra participació en el Fòrum Gastronòmic", manifesten des de l'entitat. "Per la Cooperativa Agrícola del Prat haver estat presents en un certamen com aquest ha significat fer un pas més pel reconeixement de la feina i del producte de les famílies pageses del Prat que nodreixen Barcelona i la seva àrea metropolitana amb productes de qualitat durant tot l’any", apunten les mateixes fonts.
Enguany s’ha presentat la crema de calçots, que elabora l’entitat social Espigoladors a través de la seva marca Es-Imperfect, que lluita contra el malbaratament alimentari. La Cooperativa comercialitza aquestes cremes de calçots i carxofa i patés de carxofa totalment artesans, que se sumen a les que ja ofereixen de porros, carabassa i carbassó.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.169