COMARCA
Carme Ruscalleda apadrina el XVè Març Gastronòmic
Del 7 de març al 7 d’abril, el Pota Blava, la Carxofa Prat i el producte fresc del Parc Agrari seran els protagonistes a 32 restaurants d'una dotzena de municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès
![[Img #52754]](https://elfar.cat/upload/images/02_2024/4279_8f7uwoow.jpeg)
La reputada cuinera Carme Ruscadella és la padrina de la quinzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que tindran lloc del 7 de març al 7 d’abril. A aquesta iniciativa participen restauradors d’Abrera, Cervelló, Esparreguera, Gavà , l’Hospitalet, La Palma, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Barcelona, Cerdanyola del Vallès i Vilanova i la Geltrú.
Â
La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament del Prat i que permet degustar menús elaborats amb els productes més emblemà tics del Parc Agrari del Baix Llobregat, està en la lÃnia del treball municipal de promoure i promocionar els productes de proximitat i destacar que una cuina basada en productes locals també contribueix a la conservació de la biodiversitat i a generar un turisme gastronòmic de proximitat, de qualitat i sostenible per al territori.Â
Â
La padrina de les jornades és en aquesta ocasió Carme Ruscalleda, la única dona al món amb set estrelles Michelin: tres al restaurant Sant Pau (Sant Pol de Mar), dues per Moments (Barcelona), i dos més pel Sant Pau (Tòquio).
Â
Amb les Jornades Gastronòmiques es dona el tret de sortida a les Festes de la Carxofa, que enguany es tornaran a convertir en un punt de trobada a l’espai públic entorn de l’oferta agrÃcola i gastronòmica de proximitat, especialment la Carxofa Prat.Â
Â
La reputada cuinera Carme Ruscadella és la padrina de la quinzena edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que tindran lloc del 7 de març al 7 d’abril. A aquesta iniciativa participen restauradors d’Abrera, Cervelló, Esparreguera, Gavà , l’Hospitalet, La Palma, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi, Barcelona, Cerdanyola del Vallès i Vilanova i la Geltrú.
Â
La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament del Prat i que permet degustar menús elaborats amb els productes més emblemà tics del Parc Agrari del Baix Llobregat, està en la lÃnia del treball municipal de promoure i promocionar els productes de proximitat i destacar que una cuina basada en productes locals també contribueix a la conservació de la biodiversitat i a generar un turisme gastronòmic de proximitat, de qualitat i sostenible per al territori.Â
Â
La padrina de les jornades és en aquesta ocasió Carme Ruscalleda, la única dona al món amb set estrelles Michelin: tres al restaurant Sant Pau (Sant Pol de Mar), dues per Moments (Barcelona), i dos més pel Sant Pau (Tòquio).
Â
Amb les Jornades Gastronòmiques es dona el tret de sortida a les Festes de la Carxofa, que enguany es tornaran a convertir en un punt de trobada a l’espai públic entorn de l’oferta agrÃcola i gastronòmica de proximitat, especialment la Carxofa Prat.Â
Â
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.175