GAVÀ
La Ruta del Calçot posa en valor la producció local
Una vintena de restaurants locals ofereixen diversos plats on aquest aliment és el protagonista
![[Img #52773]](https://elfar.cat/upload/images/02_2024/5168_img_6224.jpg)
Des d’aquesta setmana una vintena de restaurants de Gavà participen a la Ruta del Calçot, una iniciativa que vol posar en valor la producció local d’aquest aliment, del qual enguany s’han produït més de sis milions d’unitats. Els restauradors ofereixen diversitat de plats cuinats amb calçots, segons informa Elbruguersdigital.cat.
L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha remarcat que "amb aquesta iniciativa els restauradors posen en valor el calçot de Gavà, consolidant-lo i obrint-lo a gent de fora que vulgui venir a provar-los”.
Badia ha assegurat que “el nostre calçot és d’una qualitat suprema, un fet que la mateixa pagesia confirma”, i ha posat en valor el fet de que en aquesta Ruta del Calçot de Gavà estigui implicada la restauració, la pagesia, el propi Ajuntament, l'associació comercial WOWGavà i el Mercat del Centre. “La suma de sinèrgies té bons resultats com aquest, una oferta on es nota la qualitat, l’esforç i la bona entesa entre restauradors, pagesos i Ajuntament”, ha manifestat l’alcaldessa.
Per la seva banda, el president del Gremi de Restauradors de Gavà, Àngel Marín, ha explicat que “aquest any hem crescut en nombre de restaurants i, pel que veig en totes les parts implicades, crec que la Ruta del Calçot de Gavà agafa una embranzida important aquest segon any i, de fet, es va consolidant com un esdeveniment propi de la ciutat”.
La cloenda d’aquesta segona Ruta del Calçot tindrà lloc el diumenge 17 de març al parc de la Torre Lluc amb una calçotada popular.
Des d’aquesta setmana una vintena de restaurants de Gavà participen a la Ruta del Calçot, una iniciativa que vol posar en valor la producció local d’aquest aliment, del qual enguany s’han produït més de sis milions d’unitats. Els restauradors ofereixen diversitat de plats cuinats amb calçots, segons informa Elbruguersdigital.cat.
L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha remarcat que "amb aquesta iniciativa els restauradors posen en valor el calçot de Gavà, consolidant-lo i obrint-lo a gent de fora que vulgui venir a provar-los”.
Badia ha assegurat que “el nostre calçot és d’una qualitat suprema, un fet que la mateixa pagesia confirma”, i ha posat en valor el fet de que en aquesta Ruta del Calçot de Gavà estigui implicada la restauració, la pagesia, el propi Ajuntament, l'associació comercial WOWGavà i el Mercat del Centre. “La suma de sinèrgies té bons resultats com aquest, una oferta on es nota la qualitat, l’esforç i la bona entesa entre restauradors, pagesos i Ajuntament”, ha manifestat l’alcaldessa.
Per la seva banda, el president del Gremi de Restauradors de Gavà, Àngel Marín, ha explicat que “aquest any hem crescut en nombre de restaurants i, pel que veig en totes les parts implicades, crec que la Ruta del Calçot de Gavà agafa una embranzida important aquest segon any i, de fet, es va consolidant com un esdeveniment propi de la ciutat”.
La cloenda d’aquesta segona Ruta del Calçot tindrà lloc el diumenge 17 de març al parc de la Torre Lluc amb una calçotada popular.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.169