EL PRAT
La Cooperativa Agrícola presenta a Alimentaria productes per combatre el malbaratament
Han estat elaborats amb carxofes i faves
![[Img #53120]](https://elfar.cat/upload/images/03_2024/3329_whatsapp_image_2024-03-18_at_125318.jpg)
La Cooperativa Agrícola del Prat, en col·laboració amb la Fundació Espigalors, presenta al saló Alimentaria, que es celebra fins dijous al recinte de Fira de Barcelona a l’Hospitalet, nous productes que volen lluitar contra el malbaratament alimentari sota la seva marca Es-Impercect.
En el marc de la fira,s'han presentat dos nous elaborats: carxofes marinades i faves envasades al buit, que se sumen als patés vegetals, cremes i melmelades.
El tinent d’alcalde d’Acció Ambiental i regidor d’Agricultura del Prat, Quim Bartolomé, ha explicat que “amb els obradors de Rubricatus (que elabora productes de la marca És bo) i Espigoladors, es pot treballar l’excedent de carxofes mitjançant noves fórmules”.
“La pagesia és qui ens ha de marcar el camí”, ha afegit el tinent d’alcalde, que també ha volgut destacar el treball conjunt del consistori amb la cooperativa per abordar reptes com la sequera, el canvi climàtic i la preservació en aquest context de la Carxofa Prat.
Així mateix, ha esmentat que cal posar sobre la taula, amb els productors, si és necessari “derivar una part d’aquest monocultiu cap al cultiu d’horta”.
A aquest congrés, la Cooperativa Agrícola del Prat posa en valor la carxofa amb degustacions i showcookings, mentre que el programa La Sobretaula hi presenta el capítol rodat al municipi.
![[Img #53120]](https://elfar.cat/upload/images/03_2024/3329_whatsapp_image_2024-03-18_at_125318.jpg)
La Cooperativa Agrícola del Prat, en col·laboració amb la Fundació Espigalors, presenta al saló Alimentaria, que es celebra fins dijous al recinte de Fira de Barcelona a l’Hospitalet, nous productes que volen lluitar contra el malbaratament alimentari sota la seva marca Es-Impercect.
En el marc de la fira,s'han presentat dos nous elaborats: carxofes marinades i faves envasades al buit, que se sumen als patés vegetals, cremes i melmelades.
El tinent d’alcalde d’Acció Ambiental i regidor d’Agricultura del Prat, Quim Bartolomé, ha explicat que “amb els obradors de Rubricatus (que elabora productes de la marca És bo) i Espigoladors, es pot treballar l’excedent de carxofes mitjançant noves fórmules”.
“La pagesia és qui ens ha de marcar el camí”, ha afegit el tinent d’alcalde, que també ha volgut destacar el treball conjunt del consistori amb la cooperativa per abordar reptes com la sequera, el canvi climàtic i la preservació en aquest context de la Carxofa Prat.
Així mateix, ha esmentat que cal posar sobre la taula, amb els productors, si és necessari “derivar una part d’aquest monocultiu cap al cultiu d’horta”.
A aquest congrés, la Cooperativa Agrícola del Prat posa en valor la carxofa amb degustacions i showcookings, mentre que el programa La Sobretaula hi presenta el capítol rodat al municipi.





Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.3