COMARCA
Més de 300 persones dels equips del migdia de Fundesplai es formen en cuina pedagògica
També es doten de recursos pedagògics per treballar el benestar emocional amb els infants i joves
![[Img #55832]](https://elfar.cat/upload/images/09_2024/3574_formacions_migdia_estima.jpg)
La seu de Fundesplai al Prat va acollir ahir dijous, 5 de setembre, la jornada d’inici de curs de coordinadores i coordinadors i cuineres i cuiners dels equips del temps educatiu del migdia. En total, van participar més de 300 persones provinents de les prop de 300 escoles on Fundesplai està present al temps educatiu del migdia. Una part important de la jornada es va centrar en la cuina pedagògica, "ja que l’alimentació sostenible i saludable pot ser un element educatiu molt important pels infants", remarquen des de l'entitat.
Â
La jornada va començar amb la presentació de la proposta educativa Estima, sobre el benestar emocional d’infants i joves i que en aquest curs 2024-25 se centrarà en la gratitud com un valor que permet explorar com el reconeixement i l’apreciació de les experiències dià ries poden contribuir a una vida més satisfactòria.
Â
Posteriorment, les persones participants es van dividir en diferents grups per prendre part en tallers formatius que van abordar temà tiques com la cuina pedagògica a través de l’elaboració de receptes saludables, la lluita contra el malbaratament alimentari o el correcte etiquetatge dels aliments i també recursos pedagògics per treballar el benestar emocional amb els infants i joves, el foment de la participació infantil dintre de les escoles (assemblees de menjador, calendari conjunt d’activitats, bústies de propostes...) o aspecte de gestió.
La seu de Fundesplai al Prat va acollir ahir dijous, 5 de setembre, la jornada d’inici de curs de coordinadores i coordinadors i cuineres i cuiners dels equips del temps educatiu del migdia. En total, van participar més de 300 persones provinents de les prop de 300 escoles on Fundesplai està present al temps educatiu del migdia. Una part important de la jornada es va centrar en la cuina pedagògica, "ja que l’alimentació sostenible i saludable pot ser un element educatiu molt important pels infants", remarquen des de l'entitat.
Â
La jornada va començar amb la presentació de la proposta educativa Estima, sobre el benestar emocional d’infants i joves i que en aquest curs 2024-25 se centrarà en la gratitud com un valor que permet explorar com el reconeixement i l’apreciació de les experiències dià ries poden contribuir a una vida més satisfactòria.
Â
Posteriorment, les persones participants es van dividir en diferents grups per prendre part en tallers formatius que van abordar temà tiques com la cuina pedagògica a través de l’elaboració de receptes saludables, la lluita contra el malbaratament alimentari o el correcte etiquetatge dels aliments i també recursos pedagògics per treballar el benestar emocional amb els infants i joves, el foment de la participació infantil dintre de les escoles (assemblees de menjador, calendari conjunt d’activitats, bústies de propostes...) o aspecte de gestió.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.1