EL PRAT
La Cooperativa Agrícola porta les primeres carxofes de la temporada al Fòrum Gastronòmic
L’entitat defensa la feina de la pagesia local
![[Img #56876]](https://elfar.cat/upload/images/11_2024/6063_fotografia-carxofa-prat-ii.jpeg)
La Cooperativa Agrícola del Prat porta al Fòrum Gastronòmic, que se celebra al recinte firal de Montjuïc, les primeres carxofes de la temporada, que ja té a la venda a la seva parada de Mercabarna. D’aquesta manera promociona un dels senyals d’identitat de la comarca i reivindica la feina de la pagesia local.
Les carxofes es conreen en terrenys del Parc Agrari del Baix Llogregat, on es beneficien d’un clima temperat i un sòl fèrtil, influenciat per la proximitat del riu Llobregat, que aporta unes qualitats organolèptiques que fan únic aquest producte.
A l’estand que la Cooperativa Agrícola té al Fòrum s’hi organitzen demostracions gastronòmiques a càrrec de l’empresa Gastroshows i cada dia s’hi cuinen cors de carxofa en tempura amb diferents combinacions que lliguen bé amb el sabor de la carxofa, com ara crema de mató amb mel i llima o maionesa de rave raifort amb certfull.
Enguany es presenta la crema de carbassó, que s’afegeix a les de carxofa i calçots que elabora l’entitat social Espigoladors a través de la seva marca Es-Imperfect, que lluita contra el malbaratament alimentari. En la mateixa línia s’envasa la carxofa confitada, que en aquesta edició presenta una nova recepta millorada. La Cooperativa comercialitza aquestes cremes, elaborats i també patés de carxofa totalment artesans.
![[Img #56876]](https://elfar.cat/upload/images/11_2024/6063_fotografia-carxofa-prat-ii.jpeg)
La Cooperativa Agrícola del Prat porta al Fòrum Gastronòmic, que se celebra al recinte firal de Montjuïc, les primeres carxofes de la temporada, que ja té a la venda a la seva parada de Mercabarna. D’aquesta manera promociona un dels senyals d’identitat de la comarca i reivindica la feina de la pagesia local.
Les carxofes es conreen en terrenys del Parc Agrari del Baix Llogregat, on es beneficien d’un clima temperat i un sòl fèrtil, influenciat per la proximitat del riu Llobregat, que aporta unes qualitats organolèptiques que fan únic aquest producte.
A l’estand que la Cooperativa Agrícola té al Fòrum s’hi organitzen demostracions gastronòmiques a càrrec de l’empresa Gastroshows i cada dia s’hi cuinen cors de carxofa en tempura amb diferents combinacions que lliguen bé amb el sabor de la carxofa, com ara crema de mató amb mel i llima o maionesa de rave raifort amb certfull.
Enguany es presenta la crema de carbassó, que s’afegeix a les de carxofa i calçots que elabora l’entitat social Espigoladors a través de la seva marca Es-Imperfect, que lluita contra el malbaratament alimentari. En la mateixa línia s’envasa la carxofa confitada, que en aquesta edició presenta una nova recepta millorada. La Cooperativa comercialitza aquestes cremes, elaborats i també patés de carxofa totalment artesans.





Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.220