CULTURA I OCI
El pastisser cornellanenc Vicenç Puig ha estat guardonat amb el premi Mestre Artesà Alimentari
El reconeixement l’atorga la Generalitat a aquelles persones que s’identifiquen amb un model productiu de quilòmetre zero o de proximitat
![[Img #57840]](https://elfar.cat/upload/images/01_2025/1120_aa.jpg)
Vicenç Puig, pastisser i xocolater a Cornellà , ha estat distingit en el seu ofici com a Mestre Artesà Alimentari. El reconeixement l’atorga la Generalitat a aquelles persones que s’identifiquen amb un model productiu de quilòmetre zero o de proximitat, i representen un valor afegit clau en el desenvolupament i l’arrelament rural. El Departament d’Agricultura treballa per posar en valor aquesta tasca imprescindible que fan els artesans i artesanes de Catalunya.
Puig va fundar La Pastisseria (Menéndez Pelayo, 12) el 1997. La trajectòria de Puig va començar el 1972 a l’escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona (EGPB), on va descobrir la seva passió per la xocolata. D’aquesta manera, el 2008 va ampliar els seus obradors amb 200 metres quadrats dedicats al món de la xocolata, i va crear les innovadores espelmes de xocolata Xoc&Chic. El 2014 es transforma en pastisseria-cafeteria amb un espai per a l’art.
Vicenç Puig, pastisser i xocolater a Cornellà , ha estat distingit en el seu ofici com a Mestre Artesà Alimentari. El reconeixement l’atorga la Generalitat a aquelles persones que s’identifiquen amb un model productiu de quilòmetre zero o de proximitat, i representen un valor afegit clau en el desenvolupament i l’arrelament rural. El Departament d’Agricultura treballa per posar en valor aquesta tasca imprescindible que fan els artesans i artesanes de Catalunya.
Puig va fundar La Pastisseria (Menéndez Pelayo, 12) el 1997. La trajectòria de Puig va començar el 1972 a l’escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona (EGPB), on va descobrir la seva passió per la xocolata. D’aquesta manera, el 2008 va ampliar els seus obradors amb 200 metres quadrats dedicats al món de la xocolata, i va crear les innovadores espelmes de xocolata Xoc&Chic. El 2014 es transforma en pastisseria-cafeteria amb un espai per a l’art.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.98