COMARCA
El Consorci de Turisme enceta una campanya per promoure la carxofa
Les persones interessades poden descarregar-se un cupó que els permetrà degustar un aperitiu gratuït elaborat amb aquest producte del Parc Agrari quan dinin o sopin en un dels 32 restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta
![[Img #58603]](https://elfar.cat/upload/images/02_2025/5925_aa.png)
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en col·laboració amb el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, també posa en marxa, durant el mes de març, la campanya Carxofa Baix als restaurants Sabors de l’Horta. Aquesta acció promocional busca posar en valor la carxofa i el col·lectiu Sabors de l’Horta, una trentena de restaurants que cuinen amb producte fresc del Parc Agrari.
La iniciativa s’emmarca en l’any en què Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia i forma part de les accions que el Consorci de Turisme desenvolupa per promocionar els productes de l’horta i fomentar el turisme gastronòmic a la comarca.
Â
A través del web www.turismebaixllobregat.com/carxofabaix, les persones interessades poden descarregar-se un cupó que els permetrà degustar un aperitiu gratuït elaborat amb carxofa del Baix Llobregat quan dinin o sopin en un dels 32 restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta que participen en aquesta acció.
El funcionament és ben senzill: només cal descarregar-se el cupó, fer una reserva en un dels establiments participants i mostrar-lo al restaurant per gaudir d’aquest aperitiu carxofer de manera gratuïta.
A més, totes les persones que es descarreguin el cupó i completin el formulari d’inscripció participaran automà ticament en el sorteig d’una experiència gastronòmica única. Les persones guanyadores d’aquest sorteig podran viure, el diumenge 13 d’abril, una jornada que inclourà una visita guiada a una finca agrà ria del Parc Agrari del Baix Llobregat, on coneixeran de primera mà com es cultiva la carxofa i altres productes de la comarca. Seguidament, gaudiran d’un dinar per a dues persones en un dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta.
El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en col·laboració amb el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, també posa en marxa, durant el mes de març, la campanya Carxofa Baix als restaurants Sabors de l’Horta. Aquesta acció promocional busca posar en valor la carxofa i el col·lectiu Sabors de l’Horta, una trentena de restaurants que cuinen amb producte fresc del Parc Agrari.
La iniciativa s’emmarca en l’any en què Catalunya és Regió Mundial de la Gastronomia i forma part de les accions que el Consorci de Turisme desenvolupa per promocionar els productes de l’horta i fomentar el turisme gastronòmic a la comarca.
Â
A través del web www.turismebaixllobregat.com/carxofabaix, les persones interessades poden descarregar-se un cupó que els permetrà degustar un aperitiu gratuït elaborat amb carxofa del Baix Llobregat quan dinin o sopin en un dels 32 restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta que participen en aquesta acció.
El funcionament és ben senzill: només cal descarregar-se el cupó, fer una reserva en un dels establiments participants i mostrar-lo al restaurant per gaudir d’aquest aperitiu carxofer de manera gratuïta.
A més, totes les persones que es descarreguin el cupó i completin el formulari d’inscripció participaran automà ticament en el sorteig d’una experiència gastronòmica única. Les persones guanyadores d’aquest sorteig podran viure, el diumenge 13 d’abril, una jornada que inclourà una visita guiada a una finca agrà ria del Parc Agrari del Baix Llobregat, on coneixeran de primera mà com es cultiva la carxofa i altres productes de la comarca. Seguidament, gaudiran d’un dinar per a dues persones en un dels restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta.
Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leÃdo y acepta las Normas de Participación y PolÃtica de Privacidad
Normas de Participación
PolÃtica de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.23