COMARCA
Una vintena de restaurants s’afegeixen a la iniciativa ‘Sabors de tardor’
Les seves cartes s’omplen de productes típics del Parc Agrari
![[Img #61173]](https://elfar.cat/upload/images/09_2025/8157__umb9196.jpg)
Una vintena de restaurants del Baix Llobregat s’han afegit a la iniciativa Sabors de tardor, que promou el Consorci de Turisme i que es marca com a finalitat promoure els productes típics del Parc Agrari. La iniciativa es desenvoluparà fins al 19 d’octubre.
Durant aquest període de temps, 23 restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta cuinaran plats d’arròs amb verdures del Parc Agrari i 15 establiments de Castelldefels oferiran l’emblemàtic Arròs de Castelldefels.
Els clients d’aquests establiments podran tastar més de 30 propostes d’arròs elaborades amb verdures de temporada com la carbassa, el pebrot, el tomàquet, el carbassó, l’albergínia, el moniato, les bledes o les mongetes, entre d’altres. Coincidint amb la designació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, aquesta iniciativa connecta la pagesia local amb la cuina de proximitat, i ofereix una experiència gastronòmica autèntica, sostenible i deliciosa.
Per donar a conèixer la iniciativa s’ha creat una pàgina web específica (https://www.turismebaixllobregat.com/sabors-de-tardor) i s’ha posat en marxa una campanya de difusió en mitjans i xarxes socials. A més, diversos instagramers gastronòmics visitaran els restaurants participants i compartiran la seva experiència, contribuint així a apropar els sabors de tardor a un públic més ampli.
La campanya inclou dos sortejos adreçats al públic general, amb premis molt atractius consistents en experiències gastronòmiques.
![[Img #61173]](https://elfar.cat/upload/images/09_2025/8157__umb9196.jpg)
Una vintena de restaurants del Baix Llobregat s’han afegit a la iniciativa Sabors de tardor, que promou el Consorci de Turisme i que es marca com a finalitat promoure els productes típics del Parc Agrari. La iniciativa es desenvoluparà fins al 19 d’octubre.
Durant aquest període de temps, 23 restaurants del col·lectiu Sabors de l’Horta cuinaran plats d’arròs amb verdures del Parc Agrari i 15 establiments de Castelldefels oferiran l’emblemàtic Arròs de Castelldefels.
Els clients d’aquests establiments podran tastar més de 30 propostes d’arròs elaborades amb verdures de temporada com la carbassa, el pebrot, el tomàquet, el carbassó, l’albergínia, el moniato, les bledes o les mongetes, entre d’altres. Coincidint amb la designació de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, aquesta iniciativa connecta la pagesia local amb la cuina de proximitat, i ofereix una experiència gastronòmica autèntica, sostenible i deliciosa.
Per donar a conèixer la iniciativa s’ha creat una pàgina web específica (https://www.turismebaixllobregat.com/sabors-de-tardor) i s’ha posat en marxa una campanya de difusió en mitjans i xarxes socials. A més, diversos instagramers gastronòmics visitaran els restaurants participants i compartiran la seva experiència, contribuint així a apropar els sabors de tardor a un públic més ampli.
La campanya inclou dos sortejos adreçats al públic general, amb premis molt atractius consistents en experiències gastronòmiques.































Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.1