CASTELLDEFELS
El Gremi d’Hostaleria tanca l’any amb la 21a edició de les Trobades Gastronòmiques
L’esdeveniment reconeix els plats, cuiners i establiments més destacats de 2025 i recapta fons per l'Associació de Familiars del Centre Ocupacional Caviga
![[Img #62427]](https://elfar.cat/upload/images/11_2025/4473_aa.jpeg)
El passat 23 de novembre, el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat va celebrar la 21a edició de les Trobades Gastronòmiques de la ciutat, una cita anual que serveix per tancar el calendari gastronòmic local. L’acte, que va tenir lloc al Restaurant Embarcadero de l’Hotel Playafels, va incloure el sopar anual de cloenda de les activitats del Gremi i el lliurament de reconeixements als establiments, plats i cuiners més destacats del 2025.
Com ja és tradició, les Trobades van incloure una conferència i showcooking a càrrec d’un xef de reconegut prestigi. En aquesta ocasió, Aitor López del Restaurant Citrus del Tancat —estrella Michelin des de 2024 i referent a la Guia Repsol— va elaborar davant del públic quatre plats de cuina d’avantguarda.
A més, durant l’esdeveniment es va lliurar un xec per valor de 1.270 euros a l’Associació de Familiars del Centre Ocupacional Caviga, recaptats durant la recent Ruta de la Tapa Solidària de Castelldefels.
![[Img #62427]](https://elfar.cat/upload/images/11_2025/4473_aa.jpeg)
El passat 23 de novembre, el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat va celebrar la 21a edició de les Trobades Gastronòmiques de la ciutat, una cita anual que serveix per tancar el calendari gastronòmic local. L’acte, que va tenir lloc al Restaurant Embarcadero de l’Hotel Playafels, va incloure el sopar anual de cloenda de les activitats del Gremi i el lliurament de reconeixements als establiments, plats i cuiners més destacats del 2025.
Com ja és tradició, les Trobades van incloure una conferència i showcooking a càrrec d’un xef de reconegut prestigi. En aquesta ocasió, Aitor López del Restaurant Citrus del Tancat —estrella Michelin des de 2024 i referent a la Guia Repsol— va elaborar davant del públic quatre plats de cuina d’avantguarda.
A més, durant l’esdeveniment es va lliurar un xec per valor de 1.270 euros a l’Associació de Familiars del Centre Ocupacional Caviga, recaptats durant la recent Ruta de la Tapa Solidària de Castelldefels.



















Normas de participación
Esta es la opinión de los lectores, no la de este medio.
Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios inapropiados.
La participación implica que ha leído y acepta las Normas de Participación y Política de Privacidad
Normas de Participación
Política de privacidad
Por seguridad guardamos tu IP
216.73.216.220